Media

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δέσποινα Βανδή είχε φανερώσει τον προβληματισμό της και την άποψη της έντονα, όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς εμφανίστηκε στο show J2US με φουστανέλα, και από τότε υπάρχει ένα μικρό παράπονο στο πρόσωπο του γνωστού κομμωτή.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν« και εξέφρασε το παράπονο που έχει καθώς η Δέσποινα Βανδή δεν του έχει ζητήσει ακόμη συγνώμη!

Συγκεκριμένα ανέφερε, όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το σχόλιο που τον έχει ενοχλήσει περισσότερο:

Με τη Δέσποινα Βανδή ήρθα σε αντιπαράθεση, γιατί το σχόλιο της για μένα ήταν άκυρο, ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγνώμη. Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη, αλλά βλέπω από τον τρόπο της ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου, οπότε και χωρίς να μου το λέει είναι σαν να μου ζήτησε συγνώμη. Διότι ούτε η φούστα που φόρεσα ήταν παραδοσιακή ούτε το τραγούδι που είπαμε ήταν παραδοσιακό. Ποτέ δεν θα προσέβαλα την παράδοση και τα έθιμα της χώρας μας, ήταν άτοπο. Ο κ. Φασουλής μίλησε απαξιωτικά για μένα, νομίζει ότι θα βγω να παίξω Ίψεν, ότι θα κάνω τον Άμλετ. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου… Στην αρχή ήταν υπερβολικός, τώρα καλμάρει τα πράγματα.

Δείτε ακόμη: Έρρικα Πρεζεράκου: Μιλά για τη δύσκολη στιγμή στη ζωή της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X