Τζάμπα το γλείψιμο του Δημήτρη Καμμένου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Δημήτρης Καμμένος εξαπολύει μετωπική
Αμάν τι είπα ο μέγιστος!!!

Ενοχλημένος εμφανίστηκε  ο Δημήτρης Καμμένος από την απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΛ -ο οποίος έλειπε στο εξωτερικό- το κόμμα να  εκπροσωπηθεί  κατά την διάρκεια της συζήτησης  στην Βουλή από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και όχι από τον  ίδιο.

Έτσι μετά το τέλος της συζήτησης ο Δημήτρης Καμμένος, που θέλει με κάθε τρόπο να προσεγγίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ, κατέθεσε  επίκαιρη ερώτηση για την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ και τη διανομή φυλλαδίων για τη δράση του.

Η ερώτηση απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του Πολίτη και τον καλεί να ενημερώσει τη Βουλή πώς είναι δυνατόν να διανέμονται τέτοιου είδους έντυπα, τα οποία κάνουν λόγο απροκάλυπτα για καταστροφή του κράτους, τα οποία είναι άγνωστο πόση έκταση θα πάρουν και κατά πόσον θα επηρεάσουν την ελληνική κοινωνία. «Σας βρίσκει σύμφωνο  το περιεχόμενο του φυλλαδίου; Πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε την επικίνδυνη και διαρκώς επαυξανόμενη δράση της «Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας»; Θα συμφωνούσατε με τη λογική ποινή οι συλληφθέντες να υποχρεώνονται να αποζημιώνουν τους παθόντες για τις υλικές ζημιές που προκαλούν προτού αφεθούν ελεύθεροι; Έχει γίνει υπολογισμός του κόστους των καταστροφών που έχουν προκληθεί;» ρωτά ο βουλευτής

Ακόμα τον καλεί,  να απαντήσει αν συμφωνεί ότι πρόκειται για προφανή προσπάθεια στρατολόγησης και αν υπάρχει σχετική πρόβλεψη για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά στην επέμβαση των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταστολή τέτοιου είδους ενεργειών.

Το αστείο στην ιστορία πάντως είναι ότι  ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει ούτε να ακούσει το όνομα του Δημήτρη Καμμένου !! Τζάμπα το γλείψιμο !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ