Media

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα τινάξει την μιντιακή μπανκα στον αέρα με νέο εκδοτικό εγχείρημα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα τινάξει την μιντιακή  μπανκα στον αέρα με  νέο εκδοτικό εγχείρημα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέος «παίκτης» στο χώρο του οικονομικού ρεπορταζ απο τα παλιά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δια του ομίλου Αλτερ Εγκο, επαναφέρει τον «Οικονομικό Ταχυδρόμο».

Ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» υπήρξε το εμβληματικό οικονομικό έντυπο του ιστορικού ΔΟΛ με διευθνυτή τότε και επι μακρόν, τον σπουδαίο Γιάννη Μαρίνο.

Στη νέα εποχή ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» θα κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή και όποιος ενδιαφέρεται αρκεί να πληκτρολογήσει  www.ot.gr .

O «Οικονομικός Ταχυδρόμος» θα είναι προσβάσιμος από αύριο 20 Απριλίου. Και κάπως έτσι θα ενταθεί ακόμα περισσότερο ο ανταγωνισμός στα  οικονομικά σάιτ που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο.

Αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο υπάρχουν το newmoney.gr  του ομίλου του «Πρώτου Θέματος», το Moneyreview.gr,  το νέο οικονομικού site της Καθημερινής και ακολούθησαν
το λανσάρισμα από το Open Digital Group του νέου οικονομικοπολιτικού σάιτ imerisia.gr που έχει ως παρακαταθήκη τον ιστορικό τίτλο της εφημερίδας «Ημερησία».

Από το «παιχνίδι» με τα οικονομικά σάιτ δεν θα μπορούσε να λείψει και ο μιντιακός όμιλος των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο σάιτ του ομίλου με το όνομα Powergame.gr, είναι ήδη  στον αέρα του διαδικτύου από τις αρχές Μαρτίου.

Προσθέστε και τη «Ναυτεμπορική» που προσφάτως απέκτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε πλειστηριασμό μεσω της εταιρείας συμφερόντων του Ζοfrank Holding Co ltd.

Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και ο μιντιακός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη που αποκτά αμιγώς οικονομικό Μέσο Ενημέρωσης, αξιοποιώντας έναν από τους πιο ιστορικούς τίτλους του (πάλαι ποτέ) ΔΟΛ.
«Σε μια εποχή μεγάλων προσδοκιών και αλλαγών, η σταθερή αξία στην οικονομική ενημέρωση επιστρέφει. Με Real time δείκτες. Συνεργασίες με έγκυρα διεθνή μέσα και πολύπλευρη ενημέρωση» αναφέρει η (προσωρινή) αρχική σελίδα του Οικονομικού Ταχυδρόμου, ο οποίος θα συνεργαστεί με ΜΜΕ-«μεγαθήρια» όπως οι Financial Times, η Wall Street Journal, ο Economist, το CNBC και το πρακτορείο Reuters», αναφέρει στην αρχική σελίδα του ο Oikonomikos Taxydromos.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X