Βαξεβάνης: Μην παριστάνει η Μαρέβα τη Μαρία Αντουανέτα

Ο Κώστας Βαξεβάνης παρομοιάζει ειρωνικά τη Μαρέβα Μητσοτάκη με τη Μαρία Αντουανέτα, απαντώντας στη δήλωσή της ότι ο ίδιος αποτελεί το κορυφαίο εκτελεστικό όργανο των υπογείων του Μαξίμου στην επιχείρηση συκοφάντησής της.

Όλη η απάντηση του δημοσιογράφου:

Η κυρία Μητσοτάκη θεωρεί ότι μιλά σε υπηκόους οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν το αφήγημα της διωκόμενης Μαριας Αντουανετας. Είναι γνωστό ότι καταδίκασα την επίθεση που ξεφλούδισε τις μπογιές στην πόρτα της εταιρείας της και ταυτόχρονα σάρκασα τον σύζυγό της που ανακάλυψε ηθικούς αυτουργούς σε όποιους την κρίνουν.

Επαναλαμβάνω ότι καλά θα κάνει και η κυρία Μητσοτάκη και ο κύριος Μητσοτάκης, να ψάξουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και στο περιβάλλον που συναναστρέφονται, το οποίο βρίθει από ποινικούς, όπως η συνέταιρος της που διώκεται για απάτες και μαύρο χρήμα.

Ή στην συμπαθή της τάξη τον οφσοριστας και όχι σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους. Σε ότι με αφορά προσωπικά, ευτυχώς με εκφράζει πλήρως ο Βολταίρος, του οποίου δεν έχω φυσικά σπίτι αλλά όσα χρειάζονται: «Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στο Θεό: «Θεέ μου, κάνε τους εχθρούς μου γελοίους». Και ο Θεός με εισάκουσε.

Η δήλωση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι -Μητσοτάκη με αφορμή την επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία της

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα.

Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τι θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε.

Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ