Βγήκε το διαζύγιο του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Αθηνάς Τσιλύρας

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα προσπαθούσαν να βρουν μια χρυσή τομή στην μοιρασιά της περιουσίας τους.  Το ζευγάρι αποφάσισε να λύσει τον γάμο του μετά από 25 χρόνια.

Το δικαστήριο ήταν εκείνο που έκρινε την διατροφή που θα πάρει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και παρουσιαστή, αλλά και το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Χάι», η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο δεν είναι μικρό. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό του» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του περιοδικού «ciao», στα πηγαδάκια γινόταν λόγος για 530.000 ευρώ που διεκδικούσε η Αθηνά Τσιλύρα και το σπίτι τους στα Νότια Προάστια. Χρήματα που έχει κερδίσει ο ηθοποιός- παρουσιαστής κατά την διάρκεια της κοινής τους ζωής.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο.

Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του. Και μην ξεχνάμε η Αθηνά Τσιλύρα έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα γι’ αυτό διεκδικούσε κάποια πράγματα από τον πρώην σύζυγό της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ