Βίκυ Καγιά κατά Δημήτρη Σκουλού: Να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια!

Μπορεί στην οθόνη να τους βλέπετε να χαριεντίζονται, να φαίνονται όλα μέλι-γάλα, όμως στα παρασκήνια σφάζονται οι κριτές του Greece’s Next Top Model.

Εκείνη που τα πήρε στο κρανίο και ξεσπάθωση κατά του Δημήτρη Σκουλού είναι η Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του You Weekly, η Βίκυ Καγιά, ένα από τα πιο σοβαρά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, «άστραψε και βρόντηξε» στα διευθυντικά στελέχη του Star.

Θεωρεί ότι μπορεί ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός με τις παρατηρήσεις του και τα σχόλια του να φέρνει κάποια νούμερα, αλλά στην πορεία του παιχνιδιού όλο αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Η Βίκυ Καγιά πιστεύει και το μετέφερε στα διευθυντικά στελέχη του Star ότι όταν αρχίσει η κριτική στο Twitter και στα social media δεν θα μείνει μόνο στο Δημήτρη Σκουλό, που κάνει σκληρά και ενίοτε προσβλητικά σχόλια, αλλά η μπάλα θα πάρει όλους τους κριτές, τα κορίτσια που θα διαγωνίζονται και το τελικό προϊόν.

Τους είπε επίσης ότι οι διαφημιστές δεν θα θέλουν να τα διαφημίσουν τα προϊόντα τους σε ένα πρόγραμμα το οποίο προσβάλλει την γυναικεία φύση. Η παρουσιάστρια πιστεύει ότι ο φωτογράφος έχει βγει εκτός ορίων κριτικής. Θεωρεί ότι τα σχόλια του πάνε κόντρα στο γυναικείο φύλο και την αισθητική του μέσου τηλεθεατή του Star.

Γι’ αυτό το λόγο είπε (σύμφωνα με στέλεχος του καναλιού που επικαλείται το You Weekly): «Σας προειδοποιώ για τελευταία φορά, ή αυτός ή εγώ, αποφασίστε πώς θέλετε να πάει το σόου, εγώ να μείνω σε μια κριτική επιτροπή που προσβάλλει με τέτοιο τρόπο κορίτσια 18 ή 19 χρονών δε μένω σε καμία περίπτωση, μαζέψτε τον και φροντίστε να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια. Εξηγείστε του ότι μπορεί να γίνει γνωστός και με άλλον τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ