Βίκυ Καγιά: Πόσα κιλά έχει πάρει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Τα μοντέλα συνηθίζουν να έχουν τα δικά τους ζητήματα με τη σιλουέτα τους. Όταν έρχεται ωστόσο αυτή η ευτυχής στιγμή της εγκυμοσύνης, δεν πρέπει να σκέφτονται ιδιαίτερα τα κιλά που θα πάρουν, χωρίς όμως να επιδιώκουν τις υπερβολές.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο tv έθνος για την εγκυμοσύνη της και όχι μόνο! Ανάμεσα σε αλλά παραδέχτηκε και τα ελάχιστα κιλά που έχει πάρει μέχρι σήμερα.

Πήρε ελάχιστα κιλά. Πώς τα κατάφερε;

Πίστεψέ με,  δεν το προσπάθησα καθόλου, ούτε στην εγκυμοσύνη της Μπιάνκα ούτε τώρα. Απλώς στις κυήσεις παθαίνω το εξής: Μου κόβεται η όρεξη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τρώω απλά μικρές ποσότητες. Με το που γέννησα τη μικρή, το δεύτερο εντονότερο συναίσθημα μετά τη συγκίνηση ήταν η πείνα (γέλια). Τρώω φρούτα, λαχανικά, όσπρια, αλλά δεν έχω πολλή όρεξη για κρέας ή ψάρι.

Πόσα κιλά έχει πάρει;

Πεντέμισι έξι. Στην Μπιάνκα που είχα πάρει 8,5 κιλά γέννησα την πρώτη εβδομάδα του ένατου μήνα. Τώρα, αν με τον μικρό διανύσω όλο τον ένατο, μπορεί να φθάσω και τα δέκα κιλά.

Το δεύτερο παιδί ήρθε ξαφνικά ή ήταν κάτι που επιδίωκαν με τον σύζυγο της;

Ήρθε τελείως ξαφνικά. Θέλαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί, που στην ουσία είναι το τέταρτο, καθώς έχουμε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία, αλλά το σκεφτόμασταν. Τελικά ήρθε κατευθείαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ