VIDEO

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα (vid)

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το βίντεο ανήρτησε ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης και στην περιγραφή του βίντεο στο Youtube αναφέρεται το εξής: «Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα.».

Ειδικότερα, στο φως έρχεται η εικόνα από το τροχαίο δυστύχημα έξω από την Βουλή που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της Βουλής, ο 23χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να έρχεται από δεξιά, ανέβαινε με τη μηχανή του τη Βασιλίσσης Σοφίας, περνώντας μπροστά από τα «λουλουδάδικα» της Βουλής.

Την ώρα που το όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, στρίβει για να μπει μέσα στην Βουλή και συγκρούονται, με αποτέλεσμα να γίνει το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

Σημειώνεται, ότι το συνοδευτικό της ΕΛΑΣ βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα και περιμένει να στρίψει αριστερά για να περάσει την είσοδο του κοινοβουλίου. Ο οδηγός του ταξί σταματά για να περάσει το όχημα της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο ο 23χρονος που βρίσκεται στην δεξιά λωρίδα, φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί ότι εκείνη την στρίβει το όχημα, με αποτέλεσμα να πέσει με φόρα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της αστυνομίας και να εκτιναχθεί μερικά μέτρα μακριά, χάνοντας την ζωή του, αλλά χαρίζοντας τελικά ζωή σε άλλους καθώς έγινε δωρητής οργάνων μετά και την επιθυμία της οικογένειάς του.

Να τονιστεί πως σύμφωνα με μαρτυρίες, οι σηματοδότες ανόδου και καθόδου της Β. Σοφίας ήταν στο πράσινο, ενώ η είσοδος των οχημάτων στο παρκινγκ της Βουλής ρυθμίζεται με τροχονόμο που υπάρχει συνήθως στο σημείο.

Θρήνος στην Κρήτη: Δεν τα κατάφερε ο μικρός Ζαχαρίας – «Έσβησε» στη ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X