Auto - Moto

Volkswagen ID. Space Vizzion: Πάμε… διάστημα; video

Volkswagen ID. Space Vizzion: Πάμε… διάστημα; video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μέλλον… είναι εδώ! Η γκάμα των ID. της Volkswagen μεγαλώνει συνεχώς και φυσικά εντυπωσιάζει!

Η προσθήκη του ID.Space Vizzion, του μεγάλου ηλεκτρικού station wagon με αυτονομία 590 χιλιόμετρα από το 2021, δείχνει πως η VW θα έχει τις ηλεκτρικές «απαντήσεις» για όλες τις ανάγκες.

Θα είναι το έβδομο μοντέλο της γκάμας ID. που περιλαμβάνει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις Η.Π.Α. η VW δείχνει το πρωτότυπο του μεγάλου station wagon που προτίθεται να προσθέσει στη γκάμα της από τα τέλη του 2021.

Είναι «θεριό» και… το Golf των SUV! Είναι το Vοlkswagen Tiguan! video

Η διάθεσή του είναι προγραμματισμένη να αφορά τη Β. Αμερική, την Κίνα αλλά και τις χώρες της Ευρώπης όπου υπάρχει η σχετική υποδομή για να υποστηριχτεί η χρήση μεγάλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι εικόνες του Volkswagen ID. Space Vizzion… δεν υπάρχουν!

https://www.youtube.com/watch?v=QBx4Q9-8hlc

Το ID.Space Vizzion, είναι μια πιο μεγάλη και πρακτική εκδοχή του ID. Vizzion που έχει ήδη παρουσιάσει η Volkswagen και είναι ένα ηλεκτρικό οικογενειακό μοντέλο τριών όγκων το οποίο προορίζεται να γίνει ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά στη συγκεκριμένη κατηγορία.

James Bond: Θα τις «κατακτά» πλέον με… μοτοσυκλέτα Aston Martin; video

Στο νέο αυτό πρωτότυπο, η διάθεση των σχεδιαστών είναι να προσφέρουν την ανώτερη αεροδυναμική και τα πολύ καλά δυναμικά χαρακτηριστικά που προκύπτουν από το χαμηλό και φαρδύ αυτοκίνητο, με την ευρυχωρία των SUV που είναι ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των μοντέλων της κατηγορίας που έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό τα τελευταία χρόνια.

Volkswagen Volkswagen Volkswagen

Φυσικά και εδώ θα χρησιμοποιηθεί από την Volkswagen η πλατφόρμα MEB πάνω στην οποία βασίζονται όλα τα ηλεκτρικά της «οικογένειας» ID.

Αντέχετε να δείτε… αυτή την παρουσίαση της ΜV Agusta Superveloce 800; video

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μπαταρίες που θα προσφέρουν αυτονομία της τάξης των 590 χιλιομέτρων με μια πλήρη φόρτιση- η οποία προφανώς και πλησιάζοντας την ημερομηνία της παρουσίασης του έτοιμου για παραγωγή αυτοκινήτου, θα έχει ξεπεράσει τα 600 χιλιόμετρα.

Στην καμπίνα, σύμφωνα και με όσα αναφέρει το newsauto, από τα σκίτσα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, προκύπτει πως η πρόβλεψη της Volkswagen είναι για τέσσερις θέσεις ενηλίκων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X