Δύτες ψάρεψαν το… όπλο δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου (pics)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε, στις 17 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Στεφανάκος, έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι.

Το όπλο της δολοφονίας είχε βρεθεί από τις 27 Ιανουαρίου, ωστόσο μόλις τώρα, όπως αναφέρει η Real News, γίνεται γνωστό ότι το συγκεκριμένο καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 58χρονου πρώην βαρυποινίτη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 ημέρες μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, δύτες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης είχαν έρθει αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα.

Η παρέα δυτών βούτηξε στη θάλασσα και… έπιασε ένα καλάσνικοφ! Οι δύτες είχαν πάει στην παραλία της λεωφόρου Σουνίου προκειμένου να προπονηθούν στην ελεύθερη κατάδυση στο σημείο «Πηγάδι», που αποτελεί μέρος δοκιμής για τους δύτες.

Κολυμπώντας, εντόπισαν στον βυθό ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ψαροντούφεκο. Αμέσως βούτηξαν για να το πιάσουν, καθώς νόμιζαν ότι το είχε χάσει κάποιος ψαράς, όμως πλησιάζοντας προς τον πυθμένα κατάλαβαν ότι επρόκειτο για πολεμικό όπλο τύπου ΑΚ-47.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ