Βρώμικος «πόλεμος» στο Κίνημα Αλλαγής

Οι αντιπαραθέσεις και οι κόντρες στο Κίνημα Αλλαγής είναι τόσο σκληρές που παίρνουν ακόμα και το χαρακτήρα βρώμικου «πολέμου»  μεταξύ των μελών του κινήματος της Φώφης Γεννηματά.

Το ένα μετά τον άλλο εμφανίζονται τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που τάσσονται υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας με την ΝΔ. Μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος  υποστήριξε ότι από τώρα η Φώφη Γεννηματά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα ακόμα …εξαπτέρυγο της δεξιάς άποψης στο ΚΙΝΑΛ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προκάλεσε όσους διαφωνούν με την γραμμή που χαράσσει η Φώφη Γεννηματά να αποχωρήσουν.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε  προσωπική επίθεση  εναντίον του Γιάννη Ραγκούση, συνδέοντας την στάση του με ένα πιθανό “συμβόλαιο” για βουλευτική έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Τον κύριο Ραγκούση ή τον χρησιμοποιούν, ή μας χρησιμοποιεί είπε χαρακτηριστικά.  Ή τον χρησιμοποιούν πάνω σε αυτή την άποψή του για να κάνουν παιχνίδι οι Συριζαίοι, ή χρησιμοποιεί όλη τη διαδικασία – πιθανό για ένα συμβόλαιο, το οποίο πάντα δίνει μία (βουλευτική) έδρα στο τέλος”,

Πρόσθεσε ακόμα ότι  “Πάντα θα υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ μία θεσούλα για να μπορέσει να εξασφαλίσει κάποιος και την επομένη θεσούλα και το μεροκάματο… Ανέλαβαν τον κύριο Κουρουμπλή, την κυρία Τζάκρη, τον κύριο Παραστατίδη, τον κύριο Παπαγγελόπουλο, την κυρία Ραχήλ Μακρή από τη μία μεριά. Αυτά θα φανούν…”.

Τάδε έφη Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που φιλοδοξούσε να γίνει αρχηγός, τρομάρα του…

Γιώργος Χρηστάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ