«Ξαναχτύπησε» ο Καρανίκας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηθικό πλεόνασμα»

Τη δεύτερη τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ οραματίζεται ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέροντας τα εξής:

«Η ΝΔ σε αδιέξοδο, δίχως στρατηγική, μέσα στην ανομία…
η μόνη σχέση που έχει με τα ‘θεία’ και τον χριστιανισμό είναι ο Παράδεισος ο φορολογικός, ο Παράδεισος των λαμογιών, ο Παράδεισος της ανομίας…
τα Paradise Parers

Η Δεξιά δεν συμπεριφέρεται ως μια παράταξη με κοινωνικό πολιτικό πρόσημο. Η Δεξιά στην Ελλάδα είναι μια εταιρία ιδιωτικών συμφερόντων και γι αυτό χρεοκόπησαν την χώρα και γι αυτό διάλυσαν το κράτος που ελέγχει, δημιουργεί, προνοεί, προστατεύει τον πολίτη …και γι αυτό στελέχη της είναι μέσα σε όλες τις λίστες σκανδάλων και κατάχρησης.
Η μετατροπή των δελτίων ειδήσεων και των δημοσκοπικών εταιριών σε ατζέντα της ΝΔ-Πασοκ και το αντίθετο, είναι το αποτέλεσμα των σχέσεων που έχουν από την εποχή που κυβερνούσαν και είχαν κοινή στρατηγική την ασυδοσία, την διαπλοκή. Τώρα αναπολούν και αγωνίζονται από κοινού να ξαναμπούν σε καθεστώς ασυλίας και ρεμούλας, προσπαθώντας να θίξουν την σημερινή κυβέρνηση, το ηθικό πλεόνασμα που έχει.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ