Επιλογές

Οι φυτικές τροφές απομακρύνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

Ο μειωμένος κίνδυνος να πεθάνει ένας άνθρωπος από κάποια καρδιαγγειακή πάθηση έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες.

Ωστόσο, μία νέα έρευνα αποδεικνύει και στην πράξη αυτό που όλοι θεωρούσαμε μέχρι τώρα δεδομένο.

Πως όσο λιγότερες ζωικές τροφές καταναλώνει ένας άνθρωπος τόσο λιγότερο κίνδυνο έχει. Αντίθετα βοηθά στην μακροζωία η κατανάλωση φυτικών τροφών.

Συγκεκριμένα όσοι τρώνε περισσότερα φυτικά προϊόντα έχουν κατά 16% μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιαγγειακές ασθένειες.