Υπόγειες κόντρες στη Νέα Δημοκρατία Τρικάλων

Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας εισέρχεται αιφνιδίως η τοπική Νέα Δημοκρατία. Η πρόθεση του Μιχάλη Λάππα (κλίματος Παπαστεργίου) να διεκδικήσει τη προεδρία της ΝΟΔΕ Τρικάλων στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου απέναντι στον Μιχάλη Μπαγιώτη (κλίματος Μιχαλάκη) ήταν η σπίθα που έγινε… φωτιά καθώς από τη Νομαρχία δείχνουν «τη μαζική παρουσία στελεχών της παράταξης του δημάρχου στην εκδήλωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Σκουρλέτη».

Οι σχέσεις των δυο πλευρών, Παπαστεργίου-Μιχαλάκη, δοκιμάζονται εντόνως τους τελευταίους μήνες καίτοι υπήρξε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης, με συζητήσεις στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις και με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές βάζουν εκ νέου τις δυο πλευρές σε θέση μάχης.

Το κλίμα περνά και στα στελέχη του κόμματος της Ν.Δ. και είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη γίνονται συναντήσεις… υποστηρικτών του Μπαγιώτη και του Λάππα. Αν πάμε σε εσωκομματικές εκλογές τελικά τον Μάη (… το πιθανότερο είναι να… μην διεξαχθούν καν!!!) μιλούν ένθεν κακείθεν για μάχη μέχρις εσχάτων.

Σ’ αυτό το κλίμα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Μπαγιώτης εκλήθη στα κεντρικά του κόμματος στο Μοσχάτο, προκειμένου να ενημερώσει για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στα Τρίκαλα.

Πηγή: trikalavoice.gr

«Εμφύλιος» στις τάξεις της Δεξιάς με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ