Υπόγειες και παρασκηνιακές διαβολές κατά Σπυράκη από στελέχη της Ν.Δ.

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τη στιγμή που η Μαρία Σπυράκη ανέλαβε τα  καθήκοντα της και άρχισαν οι μουρμούρες, σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα, το στυλ που ακολουθεί στις δημόσιες εμφανίσεις της, καθώς και γι’ αυτά  που λέει .

Πολλά  στελέχη του κόμματος της αντιπολίτευσης εκφράζουν μάλιστα την δυσαρέσκεια τους, γιατί όπως λένε  η δημοσιογράφος δεν προστατεύει τον Πρόεδρο της ΝΔ από κακοτοπιές, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα   το θέμα του νόμου  με τον οποίο βγήκε με άδεια ο Δημ Κουφοντίνας από τις φυλακές .

Τα στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ μαζί με την κ. Σπυράκη προτίμησαν να «υποτιμήσουν» το γεγονός ότι ο νόμος ισχύει από το 1999 και δεν άλλαξε ούτε το 2014, όταν ο Χ. Ξηρός δεν επέστρεψε στις φυλακές μετά από την άδεια που είχε πάρει ,με αποτέλεσμα  ο υπουργός  Δικαιοσύνης να στριμώξει στην Βουλή τα στελέχη της ΝΔ, που του επιτέθηκαν για το θέμα Κουφοντίνα.

Έτσι  χθες από νωρίς το  πρωί η ΝΔ άλλαξε πολλές φορές θέσεις και απόψεις, καθώς όλα τα αφηγήματα ήταν επιπόλαια προετοιμασμένα χωρίς στοιχεία και επιχειρήματα.

Σε ότι αφορά την νέα εκπρόσωπο, κάποιοι ισχυρίζονται ότι η κυρία  Σπυράκη, εμφάνισε πολύ νωρίς συμπτώματα αλαζονείας ,ενώ  λένε περιπαικτικά ότι έχει τον ανθρωποδιώκτη. Δεν παραβλέπουν να πουν επίσης, ότι η  παρουσία της  θυμίζει  Μέγκα στις  χειρότερες εποχές του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ