Ζάλη! Αυτό το iPhone X κοστίζει πάνω από 4.000 ευρώ

Facebook Apple

Ο ρωσικής προέλευσης κατασκευαστής αξεσουάρ τεχνολογίας, ονόματι Caviar, είναι γνωστός για τις εκλεπτυσμένες και υψηλού κόστους λύσεις που προσφέρει. Αυτή τη φορά βέβαια κατάφερε να εντυπωσιάσει την τεχνολογική κοινότητα αφού σε μια εκ των λύσεων του συμπεριέλαβε δύο πολύ ισχυρά ονόματα την παγκόσμιας επιχειρηματικής σκηνής. Apple και Tesla. Ο λόγος για την, ίσως πιο ακριβή, θήκη κινητού τηλεφώνου η οποία ονομάζεται Tesla και περιλαμβάνει εντός της ένα iPhone X.

Η iPhone X Tesla είναι επί της ουσίας ένα προσαρμοσμένο iPhone X στο οποίο έχει ενσωματωθεί σε μια θήκη από άνθρακα και χρυσό με ενσωματωμένη μια ηλιακή μπαταρία.

Η συσκευή μαζί με την θήκη ξεκινά από τις 4.000 δολάρια και φτάνει κατόπιν παραγγελίας σε μια ειδική ξύλινη συσκευασία. Αυτό όμως που ανεβάζει στα ύψη την τιμή και την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι ότι η θήκε δεν είναι αποσπώμενη, εφαρμόζει απευθείας στην συσκευή και είναι η πρώτη με ηλιακή μπαταρία. Εξού και το όνομα Tesla, εμπνευσμένο από τον Ίλον Μασκ και την δέσμευσή του για βιώσιμη ενέργεια.

Το… πανάκριβο iPhone X

Μιας και η θήκη Caviar iPhone X Tesla δεν είναι μια απλή θήκη κινητού αλλά περιλαμβάνει εντός της και το iPhone X, κυκλοφορεί σε δύο μοντέλα με 64 Gb και 256 GB τα οποία κοστίζουν περίπου 4.604 δολάρια και 4.847 δολάρια.

Η ηλιακή μπαταρία που υπόσχεται να φορτίσει το τηλέφωνό σας φυσικά δεν ανταποκρίνεται μόνο στην ηλιακή ακτινοβολία αλλά και στι τεχνητό φως από λάμπες. Με βάση της τον άνθρακα η συσκευή έχει μια λυχνία φόρτισης ηλιακής μπαταρίας και ένα ηλιακό πάνελ ανθεκτικό στις πτώσεις.

Η θήκη ωστόσο υα μετατρέψει το κομψό iPhone σας σε ένα αρκετά παχύ κινητό – από τα 7,7 χιλιοστά πάχος το φτάνει στα 16,2 χιλιοστά πάχος.

Η θήκη έρχεται με χαραγμένη πάνω της την φράση «Φτιαγμένο στη γη από ανθρώπους» την ίδια φράση που είχε γράψει ο Μασκ στο κύκλωμα του Tesla Roadster που έστειλε στο διάστημα με τον πύραυλο Falcon Heavy SpaceX. Γι αυτό και η εταιρεία έχει υποσχεθεί να στείλει το προϊόν της στον ίδιο τον Έλον Μασκ.

Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι η θήκη καταγράφει ήδη μεγάλη ζήτηση. Παρότι η Caviar είχε σχεδιάσει να κατασκευάσει μονο 99 θήκες με ενσωματωμένο το iPhone ανέφερε ότι η ζήτηση για προπαραγγελίες ξεπέρασε τις προσδοκίες και πλέον δρομολογεί στην γραμμή παραγωγής περί τις 999 συσκευές. To iPhone X Tesla θα σας αποσταλεί δωρεάν και δεν χρειάζεται να το αποπληρώσετε παρά μόνο αν του κάνετε μια λεπτομερή επιθεώρηση πρώτα αναφέρει η Caviar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ