ΩTop άρθρα

Ζήτω η Νέα Τρομοκρατία

Ζήτω η Νέα Τρομοκρατία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Με σχεδόν 7.000 νεκρούς από την πανδημία, το ΕΣΥ κλινικά νεκρό εξ αιτίας τους, το εμβολιαστικό πρόγραμμα υποταγμένο στα αήθη παιχνίδια των πολυεθνικών, το ευρωπαϊκό διευθυντήριο να λειτουργεί σαν ντίλερ συμφερόντων, με τους λομπίστες των φαρμακευτικών σε υψηλόβαθμα αξιώματα να θυσιάζουν ζωές αντλώντας δισεκατομμύρια, το έργο γίνεται θρίλερ.

Με την Οικονομία σε βύθιση, την κοινωνία σε άγρια φτωχοποίηση, το πάρτι με το δημόσιο χρήμα στα καλύτερα του και τα χειρότερα να έπονται, η στραπατσαρισμένη λόγω επιτελικής ανεπάρκειας και απαξιωμένη ηθικά από τον ζόφο των σκανδάλων κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει ένα και μοναδικό σχέδιο:

Την χουντοποίηση του κράτους με παράλληλο εκφασισμό του φρονήματος και υποταγή της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής στο αστυνομικό κράτος του επικίνδυνου δίδυμου Μητσοτάκη- Χρυσοχοΐδη. Επιχειρούν να διαμορφώσουν  τεχνητά ατζέντα “τρομοκρατίας”, ώστε να την καταστήσουν εκλογικό επίδικο, σε περίπτωση που ο γυμνός βασιλιάς, βρει το παράθυρο που αναζητά εναγωνίως προκειμένου να προκηρύξει εκλογές.

Χυδαίοι, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα αδρανοποιούν την σκέψη με την προπαγάνδα των εξαγορασμένων ΜΜΕ, κόβουν ακόμη και την ανάσα μικρών παιδιών και καταστέλλουν την δράση με την πιο άγρια κρατική βία, που έχει γνωρίσει η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Πιο επικίνδυνοι και από τον κίνδυνο!

Τα αστυνομικά τάγματα όρμησαν χθες στην λαϊκή στο Χαλάνδρι, προχθές στα Πετράλωνα και το Παγκράτι, σήμερα στη Νέα Σμύρνη, αύριο σε κάθε γειτονιά και πλατεία.
Το μόνο κράτος που δουλεύει επί Μητσοτάκη, είναι το αστυνομικό κράτος Χρυσοχοΐδη. Με σχέδιο, σύστημα και συγκεκριμένο στόχο που πλέον δεν συνδέεται μόνον με την αλλαγή της ατζέντας. Τρέμουν τον μεγάλο θυμό που όταν ξεσπάσει μαζικά, οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ζήτω η Ελλάδα του Μητσοτακιστάν, ζήτω η θρησκεία του νεοφιλελευθερισμού, ζήτω η Νέα Τρομοκρατία.

Σημαντική σημείωση: Επειδή το Φεισμπουκ δεν μοιράζει σε όλους τα άρθρα της Κατερίνας Ακριβοπούλου, αν θέλετε να διαβάζετε τα άρθρα της, κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε στο Newsletter του eretikos.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X