Ζώδια

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 11/5

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 11/5
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ιδιαίτερη μέρα για τα ζώδια και όλοι σήμερα θα είμαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι καθώς τα άστρα και οι πλανήτες θα μας αφήσουν να χαρούμε λιγάκι και δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ο έρωτας!

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για τα ζώδια μας σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε συνθήκες εσωτερικής πίεσης. Οι επιλογές σας ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες από καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους, καλυτέρα να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες.  Ίσως να δείξετε αστάθεια ως προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εσωτερική σας ένταση θα φέρει πισωγυρίσματα. Αποφύγετε τις βεβιασμένες πράξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσετε, θα έχετε το περιθώριο να απαντήσετε όταν θα νιώσετε έτοιμοι. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ανυπομονησίας, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας αγχώσει, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ηρεμία. Σε οικογενειακά θέματα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας θα πορευτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιορίστε τάσεις κυκλοθυμίας, κρατήστε υπό έλεγχο τις εναλλαγές του εσωτερικού σας κόσμου, οι ενέργειες σας θα πρέπει είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας, βγείτε από τις καθιερωμένες αντιδράσεις και επιλογές. Θα υπάρξει έξαρση στην φαντασία και στην πνευματική σας διέγερση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το επαγγελματικό ή και το προσωπικό σας κατεστημένο. Η ανάγκη σας να επεκταθείτε επαγγελματικά θα φέρει αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τις παρελθοντικές αποτυχίες. Μην κάνετε το λάθος και αδρανήσετε, κινηθείτε αποφασιστικά με τόλμη, θα υπάρξουν συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμείτο σημείο. Σε οικογενειακά ζητήματα μεσολαβήστε για να δοθεί λύση και να αποφευχθούν οι εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αν εκ των πραγμάτων για την ώρα δεν μπορείτε να αλλάξτε τα αρνητικά δεδομένα τότε προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που σας δυσκολεύουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στην επικοινωνία σας ίσως να δημιουργήσετε αφορμές για αντιλογίες, αν θέλετε να κλείσουν οι υποθέσεις και οι διάλογοι σας με θετική κατάληξη τότε φανείτε συγκαταβατικοί και επεξηγηματικοί. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να πάρετε απόφαση να αλλάξετε, ή να κόψετε τελείως, συνήθειες που συμβάλουν στην πτώση της ψυχολογίας σας και αναλώνουν χωρίς λόγο τη σωματική σας δύναμη. Δραστηριοποιηθείτε, οργανωθείτε, ανανεώστε τις διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, κρατήστε συνετή τη στάση σας και χαλιναγωγημένο τον ενθουσιασμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα προσοχή στις σκέψεις σας γιατί αυτές θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να δράσετε, οπότε αν είναι αρνητικές ή μπερδεμένες ανάλογες θα είναι και οι πράξεις σας. Αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να αλλάξετε καταστάσεις που σας πιέζουν, είτε αυτές αφορούν τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Βασική σας ανάγκη θα είναι να έχετε ελευθερία επιλογών, δε θα δώσετε ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι αρνητική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, μιλήστε συγκρατημένα, κρατήστε ένα ισορροπημένο επίπεδο στις επαφές σας. Στις οικονομικές σας υποθέσεις για την ώρα αποφύγετε διακανονισμούς και συμφωνίες, ενδεχομένως να εμφανιστείτε αναποφάσιστοι.

ΛΕΩΝ

Σήμερα προσοχή στις διάφορες ψυχολογικές εναλλαγές, ίσως να εμφανιστεί στις διαθέσεις σας άρνηση ή απαισιοδοξία, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις και ανασφάλειες, εστιάστε στην πραγματικότητα αντιμετωπίζοντας την με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Οι αρνητικές σκέψεις ίσως να δώσουν τροφή στις αυταπάτες σας, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, μην αποφασίσετε βασιζόμενοι στις εικάσεις σας και όχι σε όλα όσα πραγματικά συνέβησαν. Εσείς που αισθάνεστε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι αφήστε στην άκρη υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, διασκεδάστε, συνομιλήσετε με οικεία σας πρόσωπα, αποκολληθείτε έστω και για λίγο από έγνοιες και προβληματισμούς. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές, προσπαθήστε να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας τονώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της η μυστικοπάθεια σας, παράλληλα ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα γεγονός που θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακμαία, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους, να απεγκλωβιστείτε από συνθήκες που δε θα σας αφήνουν να εξελιχτείτε. Προσοχή στις εμμονές, καλό θα είναι η σκέψη σας να μην είναι προσκολλημένη, αφήστε να βγουν στην επιφάνεια οι αισιόδοξες εκδοχές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ζωής, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες και να δώσετε περισσότερο χρόνο στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή σε αντιδραστικές ενέργειες που θα απορρέουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή απωθημένα. Αν υπάρχουν υποθέσεις και όνειρα που για κάποιον λόγο έμειναν στη μέση προσπαθήστε να περάσετε στην υλοποίηση τους, μη χάσετε επιπλέον χρόνο επιρρίπτοντας ευθύνες στους τρίτους. Ενδυναμώστε την αυτοπεποίθηση σας, τίποτα δεν έχει χαθεί, περάσετε σε διεκδικήσεις. Αν έχετε θέληση να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να διαφοροποιήστε τα επαγγελματικά σας δεδομένα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο βήμα της αλλαγής. Βελτίωση θα υπάρξει στις σχέσεις σας φιλικές ή οικογενειακές, λύνετε ζητήματα που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε την προσπάθεια να αφήσετε να υπερισχύσει η θετική και δεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις δύσκολες περιπτώσεις που θα σας δημιουργηθεί άγχος ή εκνευρισμός καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι αντιδραστικά πεισματική ή επιθετική. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αφήστε διαθέσιμο χρόνο για φιλικές συναντήσεις, συνομιλίες, και διαφόρων ειδών συναναστροφές. Ο εσωτερικός σας κόσμος ίσως να περάσει από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάντε την προσπάθεια να ρεγουλάρετε την κυκλοθυμία σας, η διάθεση σας θα αλλάζει όψη και μορφή. Συμπονετική και προστατευτική στάση θα σας δείξει πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον ή από τον οικογενειακό σας κύκλο, ανοίξτε με εμπιστοσύνη την καρδιά σας, φανερώστε τις ανησυχίες σας. Λύση θα βρείτε σε υπόθεση που σας κούρασε ψυχολογικά, ίσως να αφόρα οικονομικό ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να αδειάσετε το μυαλό σας από προβληματισμούς και σκέψεις, εσείς που έχετε να διεκπεραιώσετε εργασίες σε συγκεκριμένο χρόνο δε θα πρέπει να αφήσετε την πίεση και το στρες να σας καταβάλει. Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που να μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και ψυχολογική ισορροπία. Αρνητική θα είναι η διάθεση σας για ανάληψη παράτολμων ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν σκαμπανεβάσματα και έκρυθμες καταστάσεις. Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Με αγάπη και ενδιαφέρον θα προσφέρετε την φροντίδα σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως την χρειάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή συναισθηματικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Αν νιώθετε πως έχει χαθεί η εσωτερική ισορροπία προσπαθήστε θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Ενισχύστε τις αντιστάσεις σας, οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι επηρεασμένες από συμπλέγματα ή από αρνητικές αναμνήσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αναζητήστε επαφές χαλάρωσης. Στο χέρι σας θα είναι να υπάρξουν φιλικές συναναστροφές, μην απορρίψετε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε τάσεις φυγής και αντιδραστικές ενέργειες, σε θέματα διεκδικήσεων αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Περιορισμένη θα είναι η ανεκτικότητα σας, σε εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων θα βγάλετε έντονο αρνητισμό. Θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, κρατήστε απόσταση από καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό ή σας θέτουν όρους. Η εσωτερική αναστάτωση που θα σας διακατέχει θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε εκδοχές αρνητικές ή απαισιόδοξες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους, συναναστραφείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αλλάξτε τις δραστηριότητες σας, σας δίνω τη συμβουλή να κάνετε την προσπάθεια να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις συναισθηματικές ή υλικές.

ΙΧΘΥΣ

Διστακτικότητα θα βγάλετε σε θέματα οικονομικών αλλαγών, δεν είναι ανάγκη να ρισκάρετε αν δεν νιώθετε έτοιμοι. Επιφυλάξεις και αναστολές μάλλον θα φρενάρουν τη δράση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας αγχώσουν. Εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών δεν θα έχετε τη διάθεση να κοντραριστείτε. Εσείς οι απογοητευμένοι θα έχετε δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, συγκαταβατικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας. Δεκτική θα είναι η στάση σας, σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X