Ζώδια

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 12/1

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 12/1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζώδια: Συνεχίζονται οι σχετικά καλές μέρες για όλους ασχέτως αν ο καιρός έχει αρχίσει να αλλάζει πάλι και να κρυώνει και η σημερινή ημέρα είναι καλή για συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά.

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για τα ζώδια μας σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε, κάποιες συνθήκες ενδεχομένως να τις βρείτε καταπιεστικές και να θελήσετε να απαλλαγείτε από αυτές. Θα καταφέρετε να διαφοροποιήστε τις καταστάσεις ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις, ίσως να θεωρήσετε κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες λόγω του ότι θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν με αποτέλεσμα να εμφανίσετε τάσεις φυγής.

Σε επαγγελματικά θέματα θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να κινηθείτε μεθοδικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αλλάξετε τους πρωταρχικούς σας στόχους. Εσείς οι τσακωμένοι προσπαθήστε να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από καχύποπτες εικασίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μια τυχαία συνάντηση θα καταλήξει σε αποκαλυπτική κουβέντα, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει συναισθηματικό δίλλημα.

Σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, κινηθείτε βασιζόμενοι στις αποδείξεις και όχι στο παρορμητικό συναίσθημα, στηριχτείτε στα απτά γεγονότα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, προσπαθήστε να ρθείτε πιο κοντά και να ανοιχτείτε συναισθηματικά, μη κλειστείτε στις σκέψεις και στις ανασφάλειες σας, μιλήστε ξεκάθαρα για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα, δε θα θελήσετε ανιαρές και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά.

Αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει, η στάση σας θα είναι προοδευτική. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυθόρμητη ίσως και κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, χαλαρή και ονειροπαρμένη θα είναι η σκέψη σας, προσοχή στις μεγάλες αλλαγές σχετικά με μελλοντικούς στόχους και οικονομικά πλάνα. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κλείσετε τα παλιά αρνητικά κεφαλαία και με δυναμισμό να ξεκινήσετε για νέα αρχή.

Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από ασφυκτικές συνθήκες. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα με αναπτερωμένη τη διάθεση και με έντονη αυτοπεποίθηση παίρνετε την απόφαση να κυνηγήσετε την εξέλιξη σας. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, ωστόσο προσοχή να μην εξιδανικεύσετε επιφανειακές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα το κλίμα ενδεχομένως να μην είναι συνεννοήσιμο, οι αντιδράσεις σας θα είναι απότομες, καλό θα είναι να μην φανείτε εριστικοί. Προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε παρελθοντικά απογοητευτικά γεγονότα που σας δημιουργούν αναστολές και νευρικότητα. Στα επαγγελματικά σας χειριστείτε με χαλαρότητα τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις που οι απόψεις είναι αντίθετες από τις δικές σας. Ανοίξτε ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτική γωνία, εστιάστε στα θετικά στοιχεία.

Ο συναισθηματισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ενδεχομένως να μην καταφέρετε να τις προσεγγίσετε με ισορροπημένη σκέψη. Κρατήστε κοινωνική τη στάση σας, αν προσπαθήσετε να φανείτε φιλικοί και καταδεχτικοί θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στάση σας θα είναι κοινωνική, δοτική και συναισθηματική, στα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε είτε είναι οικογενειακά είτε φιλικά δε θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Θα την προσφέρετε την βοήθεια σας, με ειλικρίνεια και ευαισθησία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα επιδιώξετε ηρεμία και ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς.

Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές υλικών αγαθών το νου σας να μην ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Αποφύγετε τις αντιοικονομικές επιλογές, βάλτε στην άκρη χρήματα για τις υποχρεώσεις και τους μηνιαίους σας λογαριασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Παρορμητική, δυναμική και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, οι εσωτερικές σας ορμές θα τονώσουν τη ζωτικότητα σας, η μέρα σας θα είναι δραστήρια. Σε επαγγελματικές συζητήσεις οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές, σε περιπτώσεις θυμού ή λεκτικών αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι υπερβολικές. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας, κινηθείτε ψύχραιμα, αποφύγετε τις αυστηρές ή επικριτικές εκφράσεις.

Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ναι μεν θα σας δοθεί το άνοιγμα που ψάχνετε, ωστόσο προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πράξετε βιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε κάθετοι και απόλυτοι δυσκολίες θα έχετε στους διάλογους που θα ανοίξετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς, προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τα δύσκολα θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό ή την δυσανασχέτηση σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε βιασύνες, άγχος και παρορμητικές αποφάσεις.

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευαισθησία θα δείξετε στις προσωπικές και συναισθηματικές σας υποθέσεις. Σε θέματα ρίσκου προσοχή να μην σας συνεπάρει ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έντονη ευδιαθεσία και ξεχάσετε να σκεφτείτε λογικά. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί νέο άνοιγμα, ωστόσο οι υπερβολές θα σας στοιχίσουν.

Ενθουσιασμός, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τους στόχους σας όμως αν κινηθείτε με παρορμητική απερισκεψία τότε ενδεχομένως να παγιδευτείτε στις επιλογές σας. Καταφθάνουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το καθιερωμένο και το αναγκαστικό, η συμβουλή μου είναι να πράξετε με προνοητικότητα και ορθολογισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία μην απογοητεύεστε και μην καταθέτετε τα όπλα, διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας. Μη περιορίσετε τις βλέψεις σας, οραματιστείτε, οργανώστε τις προσπάθειες σας, κάντε το βήμα να δοκιμαστείτε και σε αντικείμενα ή δραστηριότητες περά των συνηθισμένων σας επιλογών. Στις συζητήσεις σας προσπαθείτε να είστε ξεκάθαροι, αποφύγετε τις μπερδεμένες και διφορούμενες απόψεις. Τις προτάσεις σας φροντίστε να τις διατυπώστε με σαφήνεια, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε διπλωματικά, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας.

Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, μην κλειστείτε στο σπίτι σας, μιλήστε αυθόρμητα συναναστραφείτε με θετική διάθεση. Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα συμβάλουν στην εσωτερική σας ισορροπία, δεχτείτε τις προτάσεις που θα ακουστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαφύγετε από την αγχωτική πραγματικότητα, οι σκέψεις σας θα πάρουν άλλου είδους κατεύθυνση. Θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να διαφοροποιήστε το κατεστημένο σας επαγγελματικό ή προσωπικό. Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που μερικές φορές πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε γι αυτό προσοχή στις υπερβολές.

Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε και να δώσετε τροφή για σκέψη. Σας δίνω τη συμβουλή σε οικονομικά θέματα να αποφύγετε τα έντονα ρίσκα, προσοχή στις επιπολαιότητες, διατηρήστε την παρορμητικότητα σας σε ελεγχόμενα επίπεδα. Πριν πάρετε αποφάσεις και προχωρήσετε σε ενέργειες υπολογίστε πολύ καλά όλες τις πιθανότητες.

ΙΧΘΥΣ

Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, με διαφόρων ειδών δραστηριότητες θα ασχοληθείτε, κοινωνικότητα και ζωτικότητα θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο. Ο εσωτερικός σας κόσμος ενδεχομένως να ταλαιπωρηθεί από κάποια σκαμπανεβάσματα που ουσιαστικά θα δημιουργηθούν από τον άστατο τρόπο σκέψης σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να κινηθείτε ανυπόμονα , διατηρήστε τον ενθουσιασμός σας ωστόσο μην απαιτήσετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα.

Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήστε να αποφορτιστείτε, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Η συνάντηση και συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να ισορροπήσει τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εναλλαγές. Δεν αποκλείεται να συμβούν απρόοπτα συμβάντα, χαλαρώστε και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων.

Πηγή:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X