Ζώδια

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 13/7

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 13/7
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζώδια: Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική αστρολογικά και σήμερα τα αισθηματικά είναι στο προσκήνιο για όλους μας διότι οι όψεις των πλανητών είναι τέτοιες οι οποίες προδιαθέτουν νέες γνωριμίες αλλά και ιστορίες από το παρελθόν.

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για τα ζώδια μας σήμερα;

ΚΡΙΟΣ 

Σε γενικές γραμμές, η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για την διάθεση σου και σ’ αυτό θα συμβάλει και το ταίρι σου, με το οποίο θα περάσεις ευχάριστα ή αν δεν έχεις ήδη, οι προοπτικές να βρεις είναι με το μέρος σου, ιδίως μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους. Όσο βρίσκεσαι αναμεσα στους φίλους σου, είναι πιθανόν να κάνεις και κάποιες νέες γνωριμίες που θα σου φέρει η μέρα και που στο μέλλον θα παίξουν βοηθητικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Δεν νομίζεις ότι ήλθε η ώρα να νοιώσεις την δικαίωση για την επιτυχημένη επιλογή που έκανες διαλέγοντας το ταίρι σου; Η αίσθηση να περνάς ωραία μαζί του, δεν σου δημιουργεί τις συνθήκες να μπορείς να επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου απερίσπαστος/η χωρίς σκοτούρες; Θα δεις τα επαγγελματικά σου να προχωρούν όπως θέλεις αν κάτι δεν σε τραβά πίσω, αν δεν έχεις άλλες ανησυχίες. Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις με καθαρό μυαλό και να διακρίνεις τις πραγματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να επενδύσεις επάνω τους ώστε να είναι οι σωστές και να μην πέσεις θύμα της υπεραισιοδοξίας σου που μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Μια συνειδητή φυγή από τα καθημερινά και τετριμμένα, θα σε αποφορτίσει και θα σου καθαρίσει το μυαλό από τις απαισιόδοξες σκέψεις και τους προβληματισμούς που τυχόν σε βασανίζουν. Σ’ αυτήν την απόδραση έχει την θέση του και το ταίρι σου με την ευεργετική επίδραση της παρουσίας του. Αν είσαι μόνος/η, αυτή η αλλαγή της ρουτίνας ίσως φέρει πιο εύκολα κοντά σου ένα νέο ταίρι που θα σε ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Μην αφεθείς να σε κυριαρχήσει αυτό το αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, θέτοντας σε δοκιμασίες και κινδύνους την σχέση σου με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις ένα νέο, αλλά η τάση σου για υπερβολές, μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να δεις την νέα κατάσταση με πρίσμα υπερεκτίμησης από πολύ νωρίς. Η σημερινή αστρολογική όψη θα συμβάλει στο να μπει τάξη τα συναισθήματα σου και να νοιώσεις καλλίτερα. Κάποιο οικονομικό κέρδος διαφαίνεται στον ορίζοντα, είτε από άμεσες δικές σου ενέργειες, είτε έμμεσα από παράπλευρες δραστηριότητες σου ή και άλλων που σχετίζεσαι.

ΛΕΩΝ 

Σαν το βασιλικό Ζώδιο, όλοι φαίνεται πως καταφεύγουν σε σένα για βοήθεια, συμβουλές, λύσεις στα όποια προβλήματα έχουν οι δικοί σου άνθρωποι γιατί ξέρουν ότι πάντα πρόθυμα τους συμπαραστέκεσαι. Έτσι λοιπόν καθένας από το περιβάλλον σου, φιλικό, συγγενικό, επαγγελματικό, σου μεταφέρει ό,τι τον απασχολεί και συ το οικειοποιείσαι κάνοντάς το δικό σου πρόβλημα, που αφυπνίζει τις ευαίσθητες πλευρές σου. Με αυτήν την ευαισθησία είναι ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου με προοπτική την επίλυση όποιων ζητημάτων ίσως σας απομάκρυναν. Αν είσαι μόνος/η αναζήτησε σήμερα νέο ταίρι στον περίγυρο σου. Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί νέες γνωριμίες, που οι εντυπώσεις που θα τους δημιουργήσεις από την πολύ ευχάριστη διάθεση και την προσωπικότητα σου, θα τις κάνουν στο μέλλον πολύ πρόθυμες να σου φανούν χρήσιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Δεν πρόκειται να σε κάνουν να θορυβηθείς και να πελαγώσεις οι υποχρεώσεις που θα σου προκύψουν σήμερα, είτε δικές σου, είτε άλλων. Είσαι τόσο εργασιομανής, έχεις άλλωστε και την αμέριστη βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου που θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκτιμήσεις πόσο πολύτιμη είναι. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τόσο που ασχολείσαι με την δουλειά, το ιδανικό θα είναι να βρεθεί κάποιο ταίρι στο περιβάλλον της εργασίας σου όπου θα έχετε και πολλά κοινά σημεία και ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ 

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να αναζητήσεις και να ασχοληθείς με κάθε τι που θα σου δώσει την χαρά και την ευχαρίστηση της δημιουργίας ώστε να νοιώσεις χρήσιμος/η και δοτικός/η. Ευκαιρία λοιπόν, να βγεις απ’ το καβούκι σου και να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να του προσφέρεις την ευχαρίστηση που του οφείλεις, μια και σήμερα βρίσκεσαι στις καλές σου, ή ακόμη αν είσαι μόνος/η, το έδαφος για να βρεις κάποιο νέο ταίρι είναι κατάλληλο με τα κέφια και την ρέντα που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Εσύ δεν έχεις ιδιαίτερους λόγους να στενοχωριέσαι αφού το καταφύγιο σου θα είναι η αγκαλιά του ταιριού σου, όπου θα βρεις την ζεστασιά και την γαλήνη ώστε να μην την αναζητάς αλλού, με τις όποιες συνέπειες αυτό συνεπάγεται! Η σημερινή αστρολογική όψη συμβάλλει στο να βοηθηθείς να δεις την κατάσταση, έτσι ώστε να θεωρήσεις ότι γίνονται κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα και τακτοποιήσεις ζητημάτων που αιωρούνται και που ζητούσαν λύσεις και που θα τις βρεις σήμερα που τα άστρα σε ευνοούν σ’ αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί συνθήκες να αποζητάς την συντροφιά κάθε είδους ανθρώπων και όχι μόνο τους δικούς σου αλλά και απλά γνωστούς τους οποίους ελκύει η παρουσία σου και η καλή σου διάθεση. Η πρόθεση σου αυτή να βρίσκεσαι αναμεσα σε αγαπητούς σου αλλά και ξένους, δεν περνά απαρατήρητη από το στενό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον και συ λειτουργείς σαν μαγνήτης, έχοντας την πλήρη αποδοχή. Έρχονται λοιπόν στο προσκήνιο και νέες γνωριμίες με κάθε είδους κίνητρα και επιδιώξεις, προς το πρόσωπο σου, από φιλικές έως και αισθηματικές που θα σε κάνουν να νοιώσεις ευχαρίστα, εκτός αν βρίσκεσαι σε σχέση, οπότε τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να στρέφεσαι στα υλικά αποκτήματα και όχι στους ανθρώπους, σε απασχολούν τα οικονομικά και όχι οι ανθρώπινες άξιες. Έτσι λοιπόν παραμελείς την σχέση σου με το ταίρι σου, παραβλέποντας το γεγονός ότι ίσως και αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες σου, προσφέροντας σου ό,τι μπορεί ή και να συμβάλλει στην αναζήτηση σου για νέους πόρους που θα αυξήσουν τα εισοδήματα σου. Η σημερινή μέρα είναι αρκετά βοηθητικη στο να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται στο οικονομικό σου πρόβλημα, ή έστω να σε κάνει να νοιώσεις ότι μπορείς να το ξεπεράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η σημερινή αστρολογική όψη σου διευρύνει τους ορίζοντες των γνωριμιών, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια όπου και αν κάνεις την εμφάνιση σου, ότι και αν πεις, ότι και αν κάνεις. Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσεις την σημερινή ευνοϊκή ημέρα για να απολαύσεις με το ταίρι σου τα αισθήματα σας, είτε να ανοίξεις καινούργια σχέση με πολύ ευχάριστες προοπτικές για το μέλλον, αν δεν έχεις ήδη κάτι σε ισχύ. Όλα σου έρχονται ευνοϊκά και όπως τα θέλεις. Μην ξεχνάς ότι ο αντίκτυπος της εύνοιας επιδρά και σε επαγγελματικό αλλά και σε διαπροσωπικό επίπεδο! Επωφελήσου!

ΙΧΘΥΣ 

Σήμερα νομίζεις ότι η καλλίτερη σου επιλογή είναι η φυγή, η απόδραση από την πραγματικότητα που σε γεμίζει άγχος, αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Το συνηθισμένο καταφύγιο σου για να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις, είναι να βρεθείς στους ονειρικούς τόπους της φαντασίας σου, σε ειδυλλιακά μέρη όπου τίποτε και κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει και να σε βλάψει, δεν μπορεί να σου επιβάλλει το παραμικρό, όπου εσύ βάζεις τους κανόνες και ορίζεις τον εαυτό σου απολύτως.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X