Ζώδια

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 17/5

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 17/5
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζώδια: Τα άστρα και οι πλανήτες θα μας αλλάξουν λίγο τη ζωή και θα υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα μας φέρουν χαρά στην καθημερινότητα μας αρκεί να είμαστε έτοιμοι να τις δεχτούμε.

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για τα ζώδια μας σήμερα:

ΚΡΙΟΣ

Σκαμπανεβάσματα θα εμφανιστούν στον εσωτερικό σας κόσμο, οι αρνητικές σας σκέψεις ίσως να σας δημιουργήσουν φοβίες και αναστολές δεν αποκλείεται να αναβάλετε τις προσεγγίσεις σας. Διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, δείξτε φιλική και ζεστή στάση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στεναχώρια, με αποφασιστική στάση απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, τα γεγονότα θα είναι θετικά οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ενθουσιασμό σας. Οριοθετήστε τον αρνητισμό και την αντιδραστικότητα σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα, συναναστραφείτε και συζητήστε. Θα λάβετε φιλικές προτάσεις για εξόδους, αφεθείτε στις φιλικές συντροφιές, αποφύγετε τη μοναχικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις εσωτερικές αντιφάσεις και εξάρσεις, δεν είναι ανάγκη να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Κάπως ανοργάνωτες θα είναι οι σκέψεις και οι πράξεις σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αντιδράσεις σας χαλαρές και ισορροπημένες. Ελέγξτε την ορμητικότητα που θα υπάρξει στις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, για σήμερα κάντε και λίγο τα στραβά μάτια. Μάλλον δε θα είστε σε θέση να δείξετε ανεκτικότητα σε απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες, κρατήστε διπλωματική στάση, καλό θα είναι να μην φανείτε αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι. Εστιάστε στις φιλικές παρέες και συζητήσεις, αφήστε τη σκέψη σας να χαλαρώσει, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με θέματα που σας δημιουργούν εσωτερική πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σας δίνω τη συμβουλή οι επαγγελματικές και οικονομικές σας αναζητήσεις να είναι προσγειωμένες, καλό θα είναι να μην σας παρασύρουν σκέψεις και απωθημένα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές και όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες, πράξτε με μεθοδευμένη τακτική. Προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες επιθυμίες και επιδιώξεις, οι μπερδεμένες βλέψεις θα σας οδηγήσουν σε αόριστες ενέργειες. Εσείς οι ανικανοποίητοι ή δυσαρεστημένοι θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα, ωστόσο η επιτυχία θα απαιτεί οργάνωση και αυτοσυγκράτηση. Καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα δημιουργήσει νέο ορίζοντα, θα πρέπει να κινηθείτε με υπευθυνότητα και ώριμη σκέψη. Αποφύγετε τις επιφανειακές αναζητήσεις, επικεντρωθείτε σε έναν πιο συγκεκριμένο ή μακροχρόνιο στόχο, πάρτε αποφάσεις ώριμες και δεσμευτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά και προσγειωμένα, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να γίνει ανυποχώρητη σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, σας θυμίζω πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, εξακριβώστε πριν αποφασίσετε. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση να σας ρίξει σε παγίδες. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις, αποφύγετε τις εξτριμ επιλογές. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και παθιασμένο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση διεκδίκηση κινηθείτε με διπλωματία, χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με διάθεση ευελιξίας, αποφύγετε στην συμπεριφορά σας τις αντιθέσεις και τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, όμως προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και ανυπομονησίας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιστάσεις να εμφανιστείτε πνεύμα αντιλογίας. Φρενάρετε την υπερβολή στα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε κοινωνικό επίπεδο αν το ύφος σας είναι προσιτό θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα που έχουν βασικό ρόλο στη καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σε οικονομικά ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε τις αποφάσεις σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα αν κινηθείτε με επιφύλαξη θα προστατευτείτε από παγίδες που δημιουργούνται από τον έντονο ενθουσιασμό, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Οι συνομιλίες σας προσπαθήστε να είναι ήρεμες και αναλυτικές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους και τις βλέψεις σας. Σε θέματα οικογενειακών υποθέσεων καλείστε να πάρετε ώριμες αποφάσεις, σε ζητήματα εντάσεων ηρεμήστε τα πνεύματα, δώστε υποσχέσεις που να μπορείτε να τις τηρήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να είναι κάπως συγκεχυμένες οι σκέψεις σας, ενδεχομένως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένες βλέψεις, προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε και τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, παράλληλα σκεφτείτε και πράξτε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε οι συναντήσεις σας να γίνουν σε χαλαρό και ήρεμο κλίμα, τυχόν αρνητικά θέματα θα πρέπει να συζητηθούν με διάθεση συνεννόησης και κατανόησης. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι δημιουργικές θα βοηθήσουν τη σκέψη σας να χαλαρώσει. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να τις απορρίψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε και πράξετε σε ρεαλιστικό πλαίσιο, φροντίστε οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Ενδέχεται οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καθοδηγούμενες από το πάθος και το πείσμα, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση σας να σας οδηγήσει σε πεισματικές ενέργειες που δε θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πράξετε υπό θυμό ή απογοήτευση, ελέγξετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα κυρίως σε θέματα που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική σας πορεία. Σε κοινωνικό επίπεδο φανείτε δεχτικοί, καλό θα είναι να μην αποστασιοποιηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Εσείς που έχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια σας, κρατήστε στάση συγκαταβατική, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη βιαστείτε να σκεφτείτε απαισιόδοξα, έρχονται θετικά αποτελέσματα σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, τερματίζουν οι καθυστερήσεις σχετικά με χρηματικό ποσό που από καιρό περιμένατε να το εισπράξετε. Θα καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, να πληρώσετε εγκαίρως τους λογαριασμούς σας. Καταφθάνουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ωστόσο προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, δεν αποκλείεται να σας ωθήσει σε ενέργειες μη συνηθισμένες για εσάς. Βγείτε από την προκατάληψη και τις δυσοίωνες εκδοχές, αναδιοργανωθείτε και πράξετε με αισιόδοξο τρόπο σκέψης, θα σας βγει σε καλό θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στην στασιμότητα και στην αδράνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας, αποφύγετε τις σκοτεινές σκέψεις. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, ίσως να είναι κάπως μπερδεμένη η σκέψη σας, προσοχή στο πως θα αντιληφτείτε και πως θα κρίνετε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να σας κυριεύει ένα είδος καχυποψίας γι αυτό αποφύγετε τα συμπεράσματα, πριν πειστείτε για το οτιδήποτε φροντίστε πρώτα να είναι επιβεβαιωμένο και αποδεδειγμένο. Ενδεχομένως να υπάρξει αδυναμία συγκέντρωσης δύσκολη θα είναι η λήψη αποφάσεων, δεν θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε διεκδικήσεις και προσεγγίσεις. Στις συζητήσεις σας αν φανείτε ειλικρινείς θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλέσετε για τυχόν αρνητικά σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνθήκες ρουτίνας ή στασιμότητας ενδεχομένως να σας δυσανασχετήσουν, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε. Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την αξιοποιήσετε, ίσως να εμφανιστούν ενδοιασμοί. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για συναντήσεις και επαφές, καλό θα είναι να μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα ίσως να υπάρξουν ψυχολογικές διακυμάνσεις, είναι πολύ πιθανόν οι σκέψεις που θα κάνετε να δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Αν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σας εισχωρήσετε στο βάθος των αισθημάτων σας, ψάξτε για αιτίες και αποτελέσματα. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ή πεσμένοι μιλήστε για τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Διατηρήστε συζητήσιμη και κοινωνική τη διάθεση σας, δώστε θετικές απαντήσεις στις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν παρεξηγήσεις αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X