Ελλάδα

3χρονος σε σχολικό λεωφορείο: Ήταν η κακιά στιγμή, λένε συνοδοί και οδηγός

3χρονος σε σχολικό λεωφορείο: Ήταν η κακιά στιγμή, λένε συνοδοί και οδηγός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από παιδοψυχολόγο εξακολουθεί να παρακολουθείται το μικρό αγόρι, το οποίο ξέχασαν για τρεις ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο, οι συνοδοί του και ο οδηγός. Το πρωί οι κατηγορούμενοι με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο,  ζήτησαν και πήραν αναβολή από το δικαστήριο για τις 12 Νοεμβρίου, καθώς απουσίαζαν βασικοί μάρτυρες.

Στην κακιά στιγμή αποδίδουν οι δύο συνοδοί και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, το γεγονός ότι ξέχασαν για τρεις ολόκληρες ώρες το μικρό αγόρι μέσα στο αυτοκίνητο. 

«Αυτή τη δουλειά την κάνει σχεδόν 19 χρόνια , δεν είχε παρουσιάσει καμία συμπεριφορά που να φέρει κάποιο παιδί σε κατάσταση κινδύνου. Δυστυχώς η κακιά στιγμή έφερε αυτό το αποτέλεσμα» υποστήριξε ο Πέτρος Τσιούνης, δικηγόρος της κατηγορούμενης.

Τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό η μία εκ των συνοδών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, παραμένει συντετριμμένη καθώς είναι και η ίδια μητέρα ενός παιδιού πέντε χρόνων.

«Ο γιος μου για τρεις ώρες ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος»

«Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ο Θαλής ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε, το μόνο που μου είπε ήταν: “Μαμά έκλαιγα, μαμά έκλαιγα…”».

«Θεωρώ, λοιπόν, δηλώσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της διοίκησης ότι το παιδί δέκα λεπτά μετά την αναζήτησή του και τρεις ώρες μετά την εγκατάλειψή του στο σχολικό λεωφορείο βρέθηκε ήρεμο, βρέθηκε να μην είναι φοβισμένο και βρέθηκε να μην κλαίει θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον άστοχες για να μην πούμε προκλητικές» υποστήριξε η δικηγόρος της μητέρας, Έλενα Τσάκαλη.

Δείτε ακόμη:

Αμαλιάδα-16χρονος: «Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά να τον φοβίσω»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X