Αθλητισμός

Προτεραιότητα οι ανανεώσεις με Πρίντεζη και Μάντζαρη για τον Ολυμπιακό

Προτεραιότητα οι ανανεώσεις με Πρίντεζη και Μάντζαρη για τον Ολυμπιακό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη συνάντηση των προέδρων του Ολυμπιακού με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλο θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν.Το μόνο σίγουρο είναι η επιθυμία για ανανέωση των συμβολαίων των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η διοίκηση θα δώσει προτεραιότητα σε εκείνους, καθώς αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και επιθυμία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου είναι να κρατήσουν στον Ολυμπιακό δύο από τα βασικά μέλη του γηγενή κορμού των “ερυθρολεύκων”, στον οποίο ποντάρουν και έχουν επενδύσει στις τελευταίες σεζόν, δύο παίκτες που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Πρώτα θα γίνει συνάντηση με το Γιώργο Πρίντεζη  και το δεύτερο με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο 32χρονος πάουερ-φόργουορντ, όπως έχει τονίσει, θέλει όχι μόνο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. Έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό (ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Μπαρτσελόνα), αλλά ξεκάθαρη προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του Πειραιά.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον για εκείνον από Παναθηναϊκό, Εφές και Μπαρτσελόνα, αλλά πρώτο του μέλημα είναι να μιλήσει με τους “ερυθρόλευκους”, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, την Δευτέρα (12/6), έχει προγραμματίσει δείπνο για τους παίκτες, τους προπονητές και το σταφ των Πειραιωτών, με τους “ερυθρόλευκους” να λένε το δικό τους “αντίο” για την φετινή σεζόν. Ακολούθως, άπαντες, είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με κάποιους από τους ξένους (όπως ο Ματ Λοτζέσκι) να ετοιμάζονται να επιστρέψουν άμεσα στις πατρίδες τους. Τέλος ο Ολυμπιακός δε θα κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ντάνιελ Χάκετ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Ο Χάκετ ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε από νωρίς στα… πιτς και άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην “ερυθρόλευκη” περιφέρεια, που φάνηκε και στους τελικούς. Ο Χάκετ  λοιπόν θα αποτελέσει παρελθόν, με κύριο λόγο να είναι η ανασφάλεια που διακατέχει τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την κατάσταση της υγείας του ενόψει της νέας σεζόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X