Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πάει Σέλτικ ο Λιβάια!

ΑΕΚ: Πάει Σέλτικ ο Λιβάια!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Σκωτίας ο Λιβάια βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέλτικ.

Παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ένωση.

Την περίπτωση του Κροάτη σέντερ φορ της ΑΕΚ εξετάζουν αρκετές ομάδες από την Τουρκία, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ενδιαφέρον για τον ίδιο υπάρχει και από την Σκωτία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «thecelticstar.com» η Σέλτικ φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της, με το όνομα του 27χρονου να είναι ένα από αυτά που έχει πέσει στο τραπέζι για τους «Κέλτες»

«Μάρκο Λιβάια, ΑΕΚ Αθηνών, ο 27χρονος επιθετικός που σκόραρε απέναντι μας στα προκριματικά του Champions League και έβαλε δύσκολα στην άμυνα μας με την ενεργητικότητα του και με την ποιότητα του με την μπάλα.

Είναι ακούραστος και καλός στον αέρα, αν και δεν είναι ιδιαιτέρως ψηλός. Θα ήταν ένας καλός παρτενέρ με έναν σκόρερ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Λιβάια απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε κάνει η ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Λιβάγια: Για αυτό φεύγω από την ΑΕΚ

Ο Μάρκο Λιβάια μέσω των social media γνωστοποίησε την απόφαση του για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ αφού απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ενωσης.

Την ανάγκη να εξηγήσει γιατί απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του κατέθεσε η ΑΕΚ ένιωσε ο Μάρκο Λιβάια. Με ανάρτησή του στο instagram, ο Κροάτης έκανε λόγο για απόφαση ζωής, που δεν ελήφθη με βάση οικονομικά κριτήρια, αλλά την επιθυμία για νέες προκλήσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X