Αθλητισμός

ΑΕΚ – Βόλφσμπουργκ: Μεγάλη ανατροπή, μεγάλη νίκη, μεγάλη πρόκριση με «Buzzer beater»!

ΑΕΚ – Βόλφσμπουργκ: Μεγάλη ανατροπή, μεγάλη νίκη, μεγάλη πρόκριση με «Buzzer beater»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τεράστια πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να νικήσει με 2-1 χάρη σε γκολ του Ανσαριφάρντ στο 90+4′!

Η «Ένωση» βρέθηκε να χάνει με 1-0 μετά το γκολ των «λύκων» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι με 2-1 σκορ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

H AEK θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ, αν ο Μάνταλος (16΄) ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε η ελληνική ομάδα. Όμως η εκτέλεσή του ήταν απογοητευτική.

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους οι Γερμανοί προηγήθηκαν (45 ΄) με τον Μεχμέντι και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι στράβωνε για την «Ένωση».

Όμως το δεύτερο ημίχρονο η Ένωση πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και κατάφερε να πετύχει την μεγάλη ανατροπή.

Ο Σιμόες με ένα περίφημο γκολ (65΄) έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία της ισοπαλίας και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (όταν όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα οδηγείτο στην παράταση) ο Ανσαριφάρντ έδωσε την μεγάλη νίκη (2-1) στους «κιτρινόμαυρους».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (62′ Λιβάγια), Ολιβέιρα (87′ Ανσαριφάλντ), Γκαρσία (81′ Μαχαίρας)

Βόλφσμπουργκ: Πέρβαν, Πάουλο Οτάβιο, Γκιλαβογκί, Λακρουά, Ρουσιγιόν, Άρνολντ, Σλάγκερ (60′ Γκέρχαρντ), Μπρέκαλο (79′ Μπιάλεκ), Μεχμέντι, Στέφεν, Βέγκχορστ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X