Αθλητισμός

Corona Cup: Πρωταθλητής στο Instagram επί του Άγιαξ ο Παναθηναϊκός (pics)

Corona Cup: Πρωταθλητής στο Instagram επί του Άγιαξ ο Παναθηναϊκός (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η εποχή επιτρέπει ένα σωρό challenges, διαγωνισμούς likes, εικονικές αναμετρήσεις κ.τ.λ. στο Instagram και στα γενικά στα social media. Ο χρόνος να περνάει, είναι το μότο των τελευταίων εβδομάδων για πολλούς.

Άπαντες περιμένουν τη σταδιακή άρση των μέτρων, υπό την προϋπόθεση βέβαια να επικρατεί η ασφάλεια.

Χρήσιμη η εισαγωγή, προτού δείτε έναν διαγωνισμό στο Instagram που βάφτηκε «γαλανόλευκος» και πιο συγκεκριμένα «πράσινος». Το footy.base είναι ένας λογαριασμός με 308.000 followers (δεν τους λες και λίγους).

Τις τελευταίες ημέρες διοργάνωσε έναν διαγωνισμό ονόματι Corona Cup, ανάμεσα σε 32 ομάδες που αναδείχθηκαν από likes. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν πιο δημοφιλείς κατά σειρά από Μάντσεστερ Σίτι (φάση 32), Ρόμα (φάση 16) και Άρη (προημιτελικά). Στα προημιτελικά αποκλείστηκαν ο Ολυμπιακός (από τη Μίλαν) και η ΑΕΚ (από τον Άγιαξ).

Στα ημιτελικά, ο Παναθηναϊκός πέρασε την Ντόρτμουντ και ο Άγιαξ τη Μίλαν. Ώσπου μετά από 48 ώρες ψηφοφορία, η ελληνική ομάδα νίκησε την ολλανδική στον τελικό. Κοντά στους 30.000 followers έλαβαν μέρος και το Παναθηναϊκός – Άγιαξ έληξε… 26.125 – 24.318.

Να θυμίσουμε ότι σαν σήμερα, 28 Απριλίου 1971, ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 στη Λεωφόρο και παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, όπου συνάντησε τον Άγιαξ.

https://www.instagram.com/p/B_VFM8QgsQr/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_XplrQgnNh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_czmoFg7Qt/?utm_source=ig_embed

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X