Αθλητισμός

Γιατί ρε Ζίο; Ο Ζιοβάνι στηρίζει τον ακροδεξιό Μπολσονάρου

Γιατί ρε Ζίο; Ο Ζιοβάνι στηρίζει τον ακροδεξιό Μπολσονάρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζιοβάνι είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που πάτησαν ποτέ τα ελληνικά γήπεδα. Δεν είναι τυχαίο πως λατρεύτηκε όσο λίγοι ξένοι παίκτες, ενώ χαίρει την αναγνώριση από τους οπαδούς όλων των ομάδων.

Ο Βραζιλιάνος σουπερστάρ δεν ξεχνά να δείχνει την αγάπη του για την χώρα μας συχνά-πυκνά. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτεται την Ελλάδα για events και για τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά όμως με μία ανάρτησή του στα social media προκάλεσε αίσθηση. Ο πρώην παίκτης των ερυθρολεύκων, δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του στον ακροδεξιό υποψήφιο Ζαΐρ Μπολσονάρο.

«Για τις αξίες της οικογένειάς μου, την ηθική, για ένα καλύτερο έθνος. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε με τον Μπολσονάρο», έγραψε ο Ζιο στα social media.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που στηρίζει τον συγκεκριμένο πολιτικό. Ριβάλντο, αλλά και Ροναλντίνιο, έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στον νικητή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Αντίστοιχα, οι Κακά, Καφού, Λούκας Μόουρα και Φελίπε Μέλο στηρίζουν την πολιτική του πρώην στρατιωτικού, ο οποίος πολλάκις στο παρελθόν έχει μιλήσει κολακευτικά για την περίοδο της Χούντας (1964-85) στη χώρα του!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X