Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι: Έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην Πρέμιερ Λιγκ

Αν κάτι δεν λείπει από τη Μάντσεστερ Σίτι, σίγουρα αυτό είναι τα χρήματα. Ο προπονητής των πολιτών έχει ανάγκη από έναν παίκτη στο κέντρο και το όνομα του Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς, ακούγεται πολύ στα αθλητικά ρεπορτάζ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι ένα ιδανικό πακέτο (21 ετών με τρομερές ικανότητες) για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και ο Γκουαρδιόλα έχει δει στον Νέβες τον παίκτη που θα στηρίξει την μεσαία γραμμή του τα επόμενα χρόνια.

Η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη καθώς ο 21χρονος υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα του πριν δύο μήνες. Σύμφωνα με τους Times, η Σίτι για να έχει πιθανότητες για την απόκτηση του Νέβες πρέπει να σπάσει το ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μέχρι στιγμής, αυτό το ρεκόρ το κατέχει ο Πολ Πογκμπά που πήρε μεταγραφή από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 90.000.000 λιρών.

Τώρα για να γίνει η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου στην Σίτι, η Γουλβς θα ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 110.000.000 λίρες, δηλαδή 20 εκατομμύρια παραπάνω από το ρεκόρ!