Θέμα

Χρυσή Αυγή: Ισόβια στον Ρουπακιά για την δολοφονία Φύσσα!

Χρυσή Αυγή: Ισόβια στον Ρουπακιά για την δολοφονία Φύσσα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώνονται οι ποινές στα διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή (σ.σ. διαβάστε εδώ όλο το χρονικό), στον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

Για την δολοφονία Φύσσα, ο Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια και ακόμη 10 χρόνια για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Χρυσή Αυγή: Ιστορική απόφαση – 13 χρόνια στον Μιχαλολιάκο και τα… πρωτοπαλίκαρα της εγκληματικής οργάνωσης!

Ακόμη, όσοι καταδικάστηκαν ως συνεργοί του στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τιμωρήθηκαν επίσης με ποινές κάθειρξης.

Σε έξι χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η Ελένη Ζαρούλια.

Τι θα γίνει μετά τις ποινές

Αφού ολοκληρωθεί η ανακοίνωση των ποινών και η διαδικασία με τη συγχώνευση των ποινών, το δικαστήριο θα φτάσει στο τρίτο και κρίσιμο στάδιο της διαδικασίας, εξετάζοντας εάν οι καταδικασθέντες δικαιούνται ή όχι αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Δίκη Χρυσής Αυγής – Προκλητικές δηλώσεις των συνηγόρων: «Έχει αγιοποιηθεί ο Παύλος Φύσσας»

Εν ολίγοις, θα αποφασίσει εάν πρόκειται να οδηγηθούν στις φυλακές ή όχι και ποιοι εκ των 57 καταδικασθέντων. Θα προηγηθεί η εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας Αδαμαντίας Οικονόμου και στην συνέχεια θα τοποθετηθούν και πάλι οι συνήγοροι υπεράσπισης, δίνοντας «μάχη» προκειμένου οι εντολείς τους να μην οδηγηθούν στις φυλακές.

Με τις… χειροπέδες στα χέρια!

«Μόλις ενημερωθούμε αρμοδίως για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ θα προχωρήσουν στην άμεση σύλληψή τους.

«Ρουκέτα» Ρουπακιώτη! «Θα τυλίγαμε τη Χρυσή Αυγή αλλά έβαλε…stop το Μαξίμου»! (video)

Η αστυνομία είναι πανέτοιμη και γνωρίζει πού είναι ο καθένας», τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ενόψει της ανακοίνωσης των ποινών που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται, ότι αστυνομικοί παρακολουθούν διακριτικά, εδώ και πολλές ημέρες, στελέχη της Χρυσής Αυγής και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις κινήσεις τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X