Διεθνή

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Αποκολλήθηκε βαγόνι – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες! (vid)

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Αποκολλήθηκε βαγόνι – Ένας νεκρός και επτά τραυματίες! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κι άλλοι επτά τραυματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε ένα δυστύχημα που συνέβη την ώρα που επέβαιναν σε μια ρόδα, σε λούνα παρκ στο Οχάιο, όπου έκλεισαν όλες οι εγκαταστάσεις με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, έως ότου οι αρχές να δώσουν και πάλι το πράσινο φως για την λειτουργία τους.

Εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Κολόμπους δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ένα ένας 18χρονος νέος εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά του στον αέρα από ύψος 15 μέτρων και σκοτώθηκε.

Επιπλέον, τρεις άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η κατάσταση άλλων τεσσάρων τραυματιών είναι σταθερή.

Ο κυβερνήτης του Οχάιο Τζον Κάσιτς διέταξε τη διακοπή της λειτυργίας όλων των παιχνιδιών στο Ohio State Fair, που είχε ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την Τετάρτη και επρόκειτο να λειτουργεί έως την 6η Αυγούστου.

Η Ρόντα Μπάργκες βρισκόταν στο λούνα παρκ μαζί με τα τρία της παιδιά. Περιέγραψε ότι μέρος μιας σειράς καθισμάτων «έσπασε και οι επιβαίνοντες έπεσαν από το «βαγόνι». Ορισμένοι κατέληξαν «με την πλάτη στο τσιμέντο».

Ο κυβερνήτης του Οχάιο John Kasich μίλησε για τη “χειρότερη τραγωδία στην ιστορία της έκθεσης”. “Είναι μια πολύ θλιβερή νύχτα για όλους μας”, υπογράμμισε και διέταξε να τερματιστούν όλα τα παιχνίδια στην έκθεση μέχρι να επιθεωρηθούν τα πάντα.

“Είμαι τρομερά λυπημένος από το δυστύχημα, την απώλεια μιας ζωής και τον τραυματισμό ανθρώπων ενώ απολάμβαναν τη διεθνή έκθεση του Οχάιο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν σε εκείνους που θρηνούν και έχουν τραυματιστεί. Έχω διατάξει την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος και διέταξα να κλείσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθούν οι επιθεωρήσεις ασφαλείας”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X