Show Biz

Sirtfood: Ακατάλληλη η δίαιτα των 1.000 θερμίδων της Αντέλ

Sirtfood: Ακατάλληλη η δίαιτα των 1.000 θερμίδων της Αντέλ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αντέλ με τη νέα εμφάνισή της δε θυμίζει σε τίποτα την Αντέλ του παρελθόντος. 

Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε πρόσφατα ένα λεοπάρ φόρεμα και παραβρέθηκε στο πάρτι της Μπιογιονσέ και του συζύγου της Τζέι Ζι, μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Η 31 έτους Αντέλ ήταν φυσικά εντυπωσιακή με το λαμπερό σύνολό της καθώς πόζαρε με μία δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια του πάρτι στο Λος Άντζελες. Φυσικά, η αλλαγή αυτή μας έχει γεμίσει ερωτηματικά για το πώς έφτασε η Αντέλ να έχει αυτήν την εμφάνιση, ωστόσο, όπως υποστηρίζει, ο ειδικός διατροφολόγος Ντάλε Πίνοκ στη βρετανική εκπομπή «Τhis morning», η δίαιτα των 1.000 θερμίδων που ακολούθησε η τραγουδίστρια δεν είναι βιώσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως είπε ο διατροφολόγος: «Εάν έχετε ένα βραχυπρόθεσμο στόχο αυτό το είδος δίαιτας θα μπορούσε να είναι το ιδανικό, ωστόσο δεν μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα». Όπως επισήμανε ο Πίνοκ, η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη θερμίδων για μια γυναίκα είναι μεταξύ 1.800 και 2.000 θερμίδων». Μάλιστα, ανέφερε ότι το σώμα μας πάνω από όλα αποζητά την επιβίωση και μετά από μερικές εβδομάδες με αυτή τη δίαιτα όποιος και να την ακολουθήσει δεν θα δει θετικά αποτελέσματα και όσον αφορά τα κιλά του, αλλά και τη διαύγεια του. Έτσι, ο Πίνοκ συνιστά απλά μικρές αλλαγές στην καθημερινές συνήθεις όσον αφορά το φαγητό και όχι ριζικές αλλαγές.
Η δίαιτα της Αντέλ:

Διατροφή Sirtfood

Η τραγουδίστρια φέρεται να είναι πιστή ακόλουθος της δίαιτας Sirtfood. Η δίαιτα αυτή περιέχει φαγητό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες sirtuin -στα ελληνικά σιρτουίνες- και περιλαμβάνει κάποιες «υπερτροφές», όπως μήλα, μύρτιλλα, φαγόπυρο, μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πράσινο τσάι, κόκκινο κρασί, καρύδια.

Η δίαιτα αυτή χωρίζεται σε δύο φάσεις, που σημαίνει ότι για τρεις μέρες υπάρχει περιορισμός στις θερμίδες σε 1.000 ανά ημέρα και περιορισμός στο φαγητό σε τρεις πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood (οποιοδήποτε συνδυασμού σέλινου, λαχανίδας, μαϊντανού) και 1 γεύμα ανά ημέρα πλούσιο σε sirtfood (γαλοπούλα / κοτόπουλο με κάπαρη, μαϊντανό, φασκόμηλο).

Αρχίζοντας από την ημέρα 4 έως την ημέρα 7, αυξάνονται οι θερμίδες σε 1.500 ανά ημέρα, με 2 πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood και 2 πλούσια σε sirtfood γεύματα ανά ημέρα.

Στη δεύτερη φάση, για τις επόμενες δύο εβδομάδες συνίσταται 3 πλούσια σε sirtfood γεύματα κάθε μέρα και έναν πράσινο χυμό ή smoothie με sirtfood.

Φυσικά, η διατροφή του καθενός είναι μια ξεχωριστή υπόθεση και πρέπει να γίνεται με βάση διατροφολόγο.

https://www.instagram.com/p/B8gYaQMnMe5/

Δείτε ακόμη:

Νεκρό βρέφος στο Παίδων: «Του έκανα κλύσμα» λέει η μητέρα του

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X