Διεθνή

Ανησυχία από τη νέα εξωφρενική γκάφα του Τζο Μπάιντεν

Ανησυχία από τη νέα εξωφρενική γκάφα του Τζο Μπάιντεν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άφωνους άφησε χθες τους πάντες στο Πανεπιστήμιο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ ο Τζο Μπάιντεν όταν κλείνοντας μια ομιλία του για τον έλεγχο των όπλων, είπε: «Ο Θεός σώζει τη βασίλισσα, φίλε» («God save the Queen, man»)!

Η ατάκα του 80χρονου Προέδρου των ΗΠΑ… μπέρδεψε (επιεικής χαρακτηρισμός) τους ακροατές, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων, με τον Λευκό Οίκο να προσπαθεί αργότερα να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Ολίβια Ντάλτον, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Μπάιντεν «σχολίαζε σε κάποιον από το πλήθος», χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το «God Save the Queen» ήταν το όνομα του βρετανικού εθνικού ύμνου υπό τη βασίλισσα Ελισάβετ Β η οποία ωστόσο έχει πεθάνει από τον Σεπτέμβριο. Τη διαδέχθηκε ο γιος της Κάρολος Γ μετατρέποντας τον ύμνο και το βασιλικό σύνθημα σε «God Save the King».

«Ο Τζο Μπάιντεν είναι ξεκάθαρα εκτός συνείδησης και, προφανώς, δύσκολα καταλαβαίνει τι λέει», σχολίασε ο πρώην σύμβουλος της Μάργκαρετ Θάτσερ, Νάιλ Γκάντινερ, όπως έγραψαν οι Washington Times.

<

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X