Διεθνή

Δεν είναι φάρσα! Η Κιμ Καρντάσιαν συνάντησε τον Τραμπ [pics]

Δεν είναι φάρσα! Η Κιμ Καρντάσιαν συνάντησε τον Τραμπ [pics]
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν έφτασε μέχρι τον Λευκό Οίκο για να δει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Για άλλον… Κιμ έγινε ο χαμός (σ.σ. τον Κιμ Γιονγκ Ουν) άλλη… Κιμ είδε τελικά ο Πλανητάρχης…

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ που πόσταρε τη φωτογραφία του με την Κιμ Καρντάσιαν στο Οβάλ Γραφείο.

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν ντυμένη στα μαύρα και στέκονταν όρθια. Ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε κοστούμι και ήταν καθιστός στο γραφείο του. Οι δυο τους τα είπαν στο Οβάλ Γραφείο και το θέμα τους δεν ήταν κάποιο reality.

Τι… γύρευε η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο

Η γνωστή τηλεπερσόνα είναι παντρεμένη με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πολλάκις έχει εκδηλώσει τον θαυμασμό του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Εκείνη, πάντως, έχει δηλώσει ότι στις εκλογές του 2016 είχε ψηφίσει την αντίπαλο του Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον.

Την Τετάρτη (30.05.2018) η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο Λευκό Οίκο για να συζητήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος και όχι μόνο. Ήθελε να του ζητήσει να δώσει χάρη στην Άλις Τζόνσον, μια 63χρονη γυναίκα που έχει καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς δικαίωμα αναστολής για διακίνηση ναρκωτικών.

Η Καρντάσιαν συνάντησε, για μια ώρα, και τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ. Για να κλείσει το ραντεβού, δε, προσέγγισε την κόρη του προέδρου, Ιβάνκα. Μετά τη συνάντηση με τον Πλανητάρχη, η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο σπίτι της κόρης του προέδρου.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Τραμπ»

Tweet για τη συνάντησή της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ έκανε και η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο που μου διέθεσε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φυλακή», έγραψε.

Δείτε τα tweets

Κιμ Καρντάσιαν και Ντόναλντ Τραμπ δεν γνωρίστηκαν… χθες. Η γνωστή τηλεπερσόνα είχε συμμετάσχει το 2010 στο reality The Apprentice που παρουσίαζε ο Τραμπ. Στη συνάντησή της με τον πρόεδρο στο Οβάλ Γραφείο δεν ήταν μαζί της ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ, ένθερμος υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X