Διεθνή

Η πρώτη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο (pic)

Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία της 51χρονης πρώην πρώτης κυρίας από τον Ιανουάριο

Επτά μήνες μετά την αποχώρηση της από τον Λευκό Οίκο, η Μελάνια Τραμπ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από το Trump Tower στο Μανχάταν.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση η Melania επέλεξε να φορέσει ένα ανοικτόχρωμο σύνολο, λευκό παντελόνι και λευκό top, τα οποία συνδύασε με καφέ σακάκι, Hermes λευκή τσάντα και λευκές μπαλαρίνες Christian Louboutin. Η επιλογή της στα παπούτσια ξάφνιασε αρκετούς καθώς μας έχει συνηθίσει σε κάθε εμφάνιση της να φορά ψιλοτάκουνες γόβες.

Πηγές του περιοδικού PEOPLE αναφέρουν πως η Melania Trump και ο 15χρονος γιος της Barron θα μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ της κατοικίας τους στο Μανχάταν και της εξοχικής τους κατοικίας στο Μπέντμινστερ για όλο το καλοκαίρι ενώ ο πρώην πρόεδρος Donald Trump παραμένει στο Μπέντμινστερ.

«Ενώ το Palm Beach είναι η κύρια κατοικία τους, οι Trump πηγαίνουν μπρος-πίσω από τη Νέα Υόρκη στο New Jersey κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου», δήλωσε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πηγή: must

Ολες οι Ειδήσεις