Διεθνή

Κορονοϊός: Η τραγική ιστορία του 4χρονου που έχασε και τους δύο γονείς του

Κορονοϊός: Η τραγική ιστορία του 4χρονου που έχασε και τους δύο γονείς του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα γενέθλιά του πλησιάζουν και η οικογένεια ενός 4χρονου αγοριού που έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό μέσα σε 100 ημέρες ψάχνει να βρει έναν τρόπο να του φτιάξει ελάχιστα τη διάθεση.

Τον Ιούνιο, ο πατέρας του Raiden Gonzalez’s , Adan αρρώστησε με κορονοϊό, αφότου ένας συνάδελφος βγήκε θετικός σε τεστ που έκανε. Ο Άνταν από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, νοσηλεύτηκε και τελικά υπέκυψε στις 26 Ιουνίου στα 33 του χρόνια.

Σύμφωνα με τη γιαγιά του 4χρονου Rozie Salinas, η οποία μίλησε στο NBC News, ενώ η μητέρα του αγοριού Mariah ακόμη θρηνούσε τον χαμό του συζύγου της, αρρώστησε και η ίδια τον Οκτώβριο. Πέθανε ξαφνικά στις 5 Οκτωβρίου, μερικές ώρες αφότου αρρώστησε, με το νοσοκομείο να ενημερώνει την οικογένεια ότι ήταν θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με τη Σαλίνας.

Ο ξαφνικός θάνατος και των δύο γονιών ήταν εξαιρετικά δύσκολος για τον Ράιντεν. «Του λείπει η μαμά του. Σήμερα το πρωί μου είπε ότι εύχεται να γυρίσει και ότι το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει», δηλώνει η γιαγιά και συνεχίζει:

«Τι να του πω; Του είπα απλώς ότι τώρα είναι άγγελοι που μας βλέπουν και μας προστατεύουν».

Με τα γενέθλια του παιδιού να πλησιάζουν (28 Νοεμβρίου), η γιαγιά ελπίζει να φέρει ελάχιστη χαρά στη ζωή του μικρού.

Παρόλο που εξακολουθεί να είναι σε πένθος, η Salinas είπε στο NBC ότι σχεδιάζει τα γενέθλια του Raiden στις 28 Νοεμβρίου. Εκείνη και οι συγγενείς της θα πραγματοποιήσουν μια γιορτή drive-by, λεπτομέρειες της οποίας δημοσιεύονται στον λογαριασμό GoFundMe.

Οι συγγενείς έχουν ξεκινήσει έναν λογαριασμό GoFundMe για να καλύψουν τα έξοδα φροντίδας του παιδιού. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, περισσότερα από 660 άτομα έχουν συνεισφέρει συνολικά σχεδόν 27.000 $ στον έρανο.

Θεσσαλονίκη – «Παπανικολάου»: Το νοσοκομείο δεν μπορεί να δεχθεί άλλους ασθενείς με Covid

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X