Διεθνή

Συναγερμός στο Άμστερνταμ: Πυροβόλησαν αστυνομικό ρεπόρτερ στον δρόμο (pic)

Συναγερμός στο Άμστερνταμ: Πυροβόλησαν αστυνομικό ρεπόρτερ στον δρόμο (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στο Άμστερνταμ καθώς ένας Ολλανδός αστυνομικός ρεπόρτερ πυροβολήθηκε σήμερα (6/7) το βράδυ σε ένα δρόμο στο κέντρο της πόλης, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της ότι ένας άνδρας δέχθηκε πυρά στο Άμστερνταμ, χωρίς να αποσαφηνίζει την ταυτότητά του.

Η αστυνομία στην ανακοίνωση της δεν κατονομάζει το θύμα της επίθεσης μένοντας μόνο στο γεγονός των πυροβολισμών.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

«Ένας άντρας δέχθηκε πυροβολισμούς; στη Λάνγκε Λαϊντεσβαρστράτ», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία και συμπλήρωνε:

«Πολλές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν και η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο ή τους υπόπτους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Parool» που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, ο δημοσιογράφος έχει δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι. Ο Ντε Βρις είναι διάσημος στην Ολλανδία, γνωστός για την ερευνητική του δουλειά, έπειτα από την απαγωγή το 1983 του μεγιστάνα της μπύρας, Φρέντι Χάινεκεν.
Ο Ολλανδός ρεπόρτερ έγινε γνωστός στις ΗΠΑ για τις έρευνές του για την εξαφάνιση της έφηβης Νάταλι Χολογούεϊ το 2006. Ο Ντε Βρις είχε δεχθεί απειλές στο παρελθόν από εγκληματίες του υποκόσμου, που συνδέονταν με αρκετές υποθέσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X