Διεθνή

Βομβαρδιστικά B-52: Μοίραρχος «αποκεφαλίζεται» λόγω πέους

Βομβαρδιστικά B-52: Μοίραρχος «αποκεφαλίζεται» λόγω πέους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μοίραρχος  μιας μοίρας βομβαρδιστικών B-52 Stratofortress στην Αεροπορική Βάση Minot στη Βόρεια Ντακότα, απομακρύνθηκε πρόσφατα από τα καθήκοντά του, αφού εμφανίστηκαν σεξουαλικά και φαλλικά σχέδια μέσα στις οθόνες του πιλοτηρίου κατα τη διάρκεια επιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Διεξήχθη σχετική έρευνα και τελικά ο υποσμηναγός Paul Goossen, απομακρύνθηκε στις 27 Νοεμβρίου από την 69η μοίρα, επειδή ανακαλύφθηκαν φαλλικά σχέδια στο λογισμικό ενός χάρτη.

«Οποιαδήποτε δράση ή συμπεριφορά που δε συμμορφώνεται με τις αξίες και τις αρχές της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν θα γίνονται αποδεκτές», είπε ο εκπρόσωπος της Air Force Global Strike, Uriah Orland.

Ακόμα προσέθεσε ότι: «η πολιτική μηδενικής ανοχής σε τέτοια περιστατικά συμπεριλαμβάνει την δημιουργία ή τη συμβολή σε ένα περιβάλλον εργασίας ανθυγιεινό και ακατάλληλο».

Η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε στις 27 Νοεμβρίου, ότι ο υποσμηναγός απομακρύνεται από τα καθήκοντά του, επειδή: «εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης και αδυναμίας του να διατηρήσει ένα επαγγελματικό προφίλ στον χώρο εργασίας του».

Δείτε λεπτομέρειες στο Armyvoice.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X