Σχόλια

Ελενα Ακρίτα: Μετά τον Λιγνάδη σειρά να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη

Ελενα Ακρίτα: Μετά τον Λιγνάδη σειρά να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελενα Ακρίτα αποκάλυψε στις 2 Φεβρουαρίου την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι φωστήρες του υπουργείου Πολιτισμού αποφάνθηκαν ότι μετά από αυτή την αποκάλυψη της Ελενας Ακρίτα δεν μπορούσε να παραιτηθεί εκείνη την ώρα.

Ακολουθώντας την κλασσική χαζή τακτική μετέθεσαν την παραίτηση για αργότερα, το Σάββατο, νομίζοντας ότι το γεγονός θα περάσει κάτω από τα ραντάρ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω της αλλαγής που έχει συντελεστεί στο επικοινωνιακό τοπίο με το ιντερνέτ και τα social media.

Οπότε ήταν αναμενόμενο η Ελενα Ακρίτα να πάρει το αίμα της πίσω. Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook σχολίασε την απόφαση του Δημήτρη Λιγνάδη να παραιτηθεί από καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μόλις παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο. Όταν έγραψα την είδηση (2/2/21) η Μενδώνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα “περί σκοπιμοτήτων”. Και δεν ντράπηκε. Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα» έγραψε, χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X