Ελλάδα

25η Μαρτίου: Φρούριο η Αθήνα! Δείτε LIVE την παρέλαση!

25η Μαρτίου: Φρούριο η Αθήνα! Δείτε LIVE την παρέλαση!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου είναι φέτος λίγο… διαφορετική, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα επιχειρήσουν να διαμαρτυρηθούν για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ήδη αυτό συνέβη από χθες, Κυριακή 24.03.2019 και είναι δεδομένο πως κάποιοι θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την εθνική επέτειο για διαμαρτυρίες…

25η Μαρτίου – Πού υπάρχουν φόβοι

Πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα είναι «στο κόκκινο» αλλά και στην Αθήνα είναι επί ποδός 1.600 αστυνομικοί μετατρέποντας την πρωτεύουσα σε φρούριο. Μέτρα ασφαλείας από τα παλιά και οι παρελάσεις γίνονται ξανά σιδερόφραχτες. Όσοι νόμιζαν ότι η παρέλαση ως χώρος διαμαρτυρίας ανήκε στο παρελθόν, γελάστηκαν.

Χαμός στην Μητρόπολη! Άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στον Παυλόπουλο! (vid)

Το όλο κλίμα δυναμίτισε και το γεγονός ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με την παράδοση και με τα εμβατήρια που ακούγονταν παραδοσιακά, όπως το «Μακεδονία Ξακουστή» θεωρούνται μη πολιτικά ορθά. Όπως και να έχει η κυβέρνηση περιμένει, γιατί αυτό δείχνουν τα αστυνομικά μέτρα, επεισόδια στις σημερινές παρελάσεις και επί της ουσίας ζει εκείνα τα οποία ζούσαν προηγούμενες κυβερνήσεις που έβλεπαν τους αντιμνημονιακούς διαδηλωτές να αποκαλούν τους τότε κυβερνώντες «αλήτες, προδότες».

25η Μαρτίου – Δείτε LIVE εικόνα από την παρέλαση στην Αθήνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X