Ελλάδα

Καλλιθέα: Αναβιώνει η δολοφονία του ναυτικού

Καλλιθέα: Αναβιώνει η δολοφονία του ναυτικού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο προσκήνιο επανέρχεται η δολοφονία του 63χρονου ναυτικού Βασίλη Κόκκινη, που βρέθηκε το 2016 σε εμβρυακή στάση μέσα σε έναν καταψύκτη, στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η γυναίκα του καθώς ξεκίνησε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Στο εδώλιο κάθεται η πρώην σύζυγός του, βουλγαρικής καταγωγής, η οποία είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία του συζύγου της, αλλά και μια φίλη της, η οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την βοήθησε να βρει ανθρώπους για να σκοτώσουν τον 63χρονο ναυτικό.

Το έγκλημα, σύμφωνα με τη δικογραφία, έγινε τον Γενάρη του 2015 στο διαμέρισμα που έμενε η 52χρονη με τον ανήλικο γιο που έχει από τον γάμο της με το θύμα.

Ωστόσο, το πτώμα του 63χρονου βρέθηκε τυχαία έναν χρόνο μετά, όταν δικαστικοί επιμελητές μπήκαν στο σπίτι για να κάνουν έξωση.

Οι μαρτυρίες των δικαστικών επιμελητών για τη μακάβρια ανακάλυψη στον καταψύκτη του διαμερίσματος είναι συγκλονιστικές.

Ο ένας εκ των δύο δικαστικών επιμελητών είπε στην κατάθεση του πως μπήκαν στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά και πως όταν άνοιξαν την πόρτα μύριζε κλεισούρα. Αμέσως στο χολ αντίκρισαν έναν καταψύκτη ο οποίος είχε μαύρες ταινίες γύρω του. Εκείνος χαριτολογώντας είπε στους άλλους πως λέτε να έχει άνθρωπο μέσα; Όταν όμως άνοιξε τον καταψύκτη και είδε πως το αστείο του ήταν αληθινό έπαθε σοκ.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία… Ο 63χρονος βρισκόταν μέσα στον καταψύκτη σε εμβρυακή στάση δεμένος χειροπόδαρα με σχοινιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X