Media

MasterChef: Η ατάκα του Μπέλλου για τη μητέρα του

MasterChef: Η ατάκα του Μπέλλου για τη μητέρα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι ένας από τους παίκτες του MasterChef που έχουν «φάει» πολύ τρολάρισμα, καθώς ενώ βρισκόταν στο παιχνίδι έκανε σχέση με τη Μαρία Μπέη και η Θεσσαλονικιά τον έκανε ότι ήθελε! Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει μόλις βγήκε από το παιχνίδι αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο κόσμος δε βλέπει τις στιγμές του μέσω των επεισοδίων που προβάλλονται αυτή την περίοδο! Και στα socila media τους τρολάρουν με απίστευτο τρόπο! Ειδικά, τον Μπέλλο ο οποίος φαίνεται λες και «τρώει» παντόφλα καθημερινά!

Το ζευγάρι του MasterChef μπήκε μαζί στην κουζίνα του σπιτιού όπου μένουν όλοι οι παίκτες, και θέλησε να φτιάξει κάτι να φάει έχοντας στην παρέα τους και τον Διονύση. Η Μαρία δεν κούνησε ούτε το μικρό της δαχτυλάκι και άφησε τον Μπέλλο να τα κάνει όλα! Καο αυτές οι κινήσεις έκαναν τον Μπέλλο να μιλήσει στην κάμερα και να αναφέρεται στη μανούλα του.

«Και λάντζα και τα πάντα όλα κάνω εδώ μέσα. Το βράδυ έχει σιδέρωμα. Θα με βλέπει η μάνα μου και θα λέει αχ παιδί μου πώς κατάντησες», είπε στο video ο μάγειρας.

Σε άλλα νέα, είχαμε και αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του reality μαγειρικής όπου είδαμε τους Σταύρο, Σταυρή, Γιώργο και Κώστας να μάχονται για να παραμείνουν στο σπίτι. Τελικά ο Κώστας έφυγε και πλέον είναι 11 παίκτες στο παιχνίδι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Κώστας είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα αποχωρήσει από το #MasterChefGR. Ας ακούσουμε τι λέει με τους κριτές. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: «Καλό Μεσημεράκι»: Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως βαφόταν μόνη της στο δελτίο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X