Media

Μπογδάνος: Έστειλε εξώδικο στην «Ελληνοφρένεια»

Μπογδάνος: Έστειλε εξώδικο στην «Ελληνοφρένεια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έστειλε εξώδικο στους παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» των Παραπολιτικών καθώς ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια που έγιναν.

Ο βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος, αναφέρει μέσα στο εξώδικο την έντονη διαμαρτυρία του για τον χαρακτηρισμό «ρουφιάνος» που του δόθηκε μετά από όσα συνέβησαν με το όνομα που έδωσε στον αέρα εκπομπής και αφορούσε σε στέλεχος της ΚΝΕ και παράλληλα ζητά να επανορθώσουν οι παραγωγοί για όλα τα σχόλια που ακούστηκαν.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος:

«Το συγκεκριμένο απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής (ένα από τα δεκάδες που παραθέτει ο βουλευτής) εξυπηρετούσε μια και μόνο σκοπιμότητα: την άνευ ορίων εξύβριση και συκοφάντησή μου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της ως άνω ραδιοφωνικής εκπομπής αναφέρονται κατ’ επανάληψη στο ονοματεπώνυμό μου, εξυβρίζοντας με και συκοφαντώντας με. Συνεπώς, το σύνολο του εν λόγω αποσπάσματος ραδιοφωνικής εκπομπής είναι άκρως προσβλητικό για την προσωπικότητα μου, καθώς εμπεριέχει ευθείες ύβρεις, διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με κάποιες τοποθετήσεις μου και, εν γένει, κάθε παράγραφος του επιδιώκει τη συκοφάντηση μου. Άλλωστε, το ανωτέρω απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής δεν αποτελεί τη μοναδική προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου και προσβολής της προσωπικότητάς μου από πλευράς σας, δεδομένου ότι η ραδιοφωνική εκπομπή σας έχει κατ’ επανάληψη αναφερθεί με υβριστικό και συκοφαντικό τρόπο στο πρόσωπό μου».

Δείτε το tweet που δημοσίευσε η «Ελληνοφρένεια»:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X