Ελλάδα

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν: Τι μαρτυρά η γλώσσα του σώματος

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν: Τι μαρτυρά η γλώσσα του σώματος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περίπου 1,5 ώρα κράτησε η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ σε ξενοδοχείο στο Γουότφορντ, που βρίσκεται 25 μίλια έξω από το Λονδίνο.

Στη συνάντηση, εκ μέρους της ελληνικής αντιπροσωπείας, συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Αλέξανδρος Διακόπουλος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε από απόσταση τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και με εξαίρεση τον χαμογελαστό Μεβλούτ Τσαβούσογλου τα βλέμματα των υπόλοιπων ήταν «παγωμένα».

Τον Ερντογάν συνόδευσαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Μπιναλί Γιλντρίμ, πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας και ο υπουργός Οικονομικών και γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Η συνάντηση άρχισε με 20 λεπτά καθυστέρηση, καθώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός βρισκόταν σε γεύμα εργασίας με τον Ντόναλντ Τραμπ και ηγέτες άλλων χωρών.
Γι’ αυτό και όταν είδε τον Τούρκο πρόεδρο, του ζήτησε συγγνώμη που άργησε.
«Απολογούμαι για την καθυστέρηση, ήμουν με τον πρόεδρο Τραμπ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν μπήκε στην αίθουσα και αντάλλαξε χειραψία με τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος του απάντησε λακωνικά: «Το ξέρω».
Πηγή:AMNAwebTV

Δείτε ακόμη:

Φρίκη: Το «παιχνίδι του πνιγμού» στην Καλλιθέα – Ήθελαν να βιώσουν εικονικό πνιγμό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X