Επιλογές

Ερχεται το νέο κεντροδεξιό κόμμα

Ερχεται το νέο κεντροδεξιό κόμμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο “κύβος ερρίφθη”. Το νέο κεντροδεξιό κόμμα βρίσκεται στα σκαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του ο eretikos.gr, στελέχη προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία κυρίως, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύσταση κομματικού φορέα, ο οποίος τοποθετείται στην αριστερή πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Και για να ακριβολογούμε θα είναι ένας κεντροδεξιός  πολιτικός σχηματισμός με τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά που είχε η Νέα Δημοκρατία στα χρόνια του Κώστα Καραμανλή και πριν από το… κλίνατε επί δεξιά του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπως λένε στελέχη που έχουν την πρωτοβουλία για τη σύσταση του νέου φορέα, πυκνώνουν τα στελέχη και οι οπαδοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έρχονται σε επαφή μαζί τους. Και είναι αυτός ένας από τους λόγους που επιτάχυνε τις ζυμώσεις, τις επαφές και τις συνεννοήσεις για να λάβει “σάρκα και οστά”  ο νέος πολιτικός φορέας.

Αν αναρωτιέστε αν θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συμμετάσχουν και μάλιστα ελπίζουν, κατά την εκτίμησή τους πολύ βάσιμα, ότι θα είναι στα κόμματα που θα βρίσκονται στη νέα Βουλή.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X