Media

Mega: Το κόλπο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τα δύο κανάλια

Mega: Το κόλπο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τα δύο κανάλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Mega αναμένεται να «αναστηθεί» σύντομα χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την εταιρεία ALTER EGO, αφού τα δικαιώματα του καναλιού όπως και οι εγκαταστάσεις ανήκουν πλέον στον επιχειρηματία.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι πάρα πολλά και κανείς από τους ιθύνοντες δεν έχει δηλώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του μεγάλου καναλιού αλλά και για το ONE Channel το οποίο εκπέμπει διαδικτυακά.

Αυτό που ακούγεται έντονα στο πηγαδάκι είναι πως το ONE Channel θα συνεχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά και τη θέση του θα πάρει το Mega το οποίο θα έχει την 6η τηλεοπτική άδεια για να μπορεί να εκπέμπει. Δηλαδή, δε θα έχουμε συγχώνευση των δυο καναλιών αλλά η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει στο ενεργητικό της δυο κανάλια με τα οποία θα  «παίζει» μπάλα.

Αναμένεται να μοιράζονται το ίδιο δελτίο ειδήσεων (με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου) ενώ δεν αποκλείεται να προβάλλεται και στα δυο κανάλια και η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Το σίγουρο είναι πως το ONE Channel θα έχει 24ωρη ενημέρωση και το Mega θα διαθέτει ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο θα ταιριάζει και με τις σειρές που περιλαμβάνονται στη μεγάλη ταινιοθήκη.

Όπως, ακούγεται το ανανεωμένο κανάλι θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X