Ελλάδα

Ο προληπτικός θα έλεγε: Πάει τελείωσε είναι γκαντέμης ο Μητσοτάκης…

Ο προληπτικός θα έλεγε: Πάει τελείωσε είναι γκαντέμης ο Μητσοτάκης…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν κάνει ότι μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τροφοδοτεί τους προληπτικούς με την ανόητη ιδέα ότι είναι γκαντέμης. Τα γεγονότα τα άτιμα δεν τον βοηθούν να…αγιάσει.

Τελευταίο επεισόδιο κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Τουρισμού. Λοιπόν ενώ επρόκειτο ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί το υπουργείο και λίγο πριν φτάσει χάλασε το ασανσέρ.  Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Χάλασε το ασανσέρ την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφτεί το υπουργείο Τουρισμού.

Το περιστατικό αποκαλύπτει η στήλη «Μικροπολιτικός» των «Νέων» (εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, φιλική, φιλικότατη προς την οικογένεια Μητσοτάκη).

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, «ξεκίνησε εκεί ένας πανικός βγαλμένος από ταινία του Πίτερ Σέλερς, με το προσωπικό να αναζητεί τον τεχνικό, τους αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο ασφαλείας μέσα στο κτίριο και, παρεμπιπτόντως, να βοηθούν κι αυτοί στην αναζήτηση του τεχνικού ενώ άλλοι υπάλληλοι εξέταζαν εναλλακτικά σενάρια. Ο τεχνικός βρέθηκε τελικά, ανέλαβε αμέσως δράση και το ασανσέρ επισκευάστηκε αλλά όχι εγκαίρως, κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε μια άλλη είσοδο για να μπει στο κτίριο».

Ελλη Στάη: Μετά τον Κυριάκο κόλλησε στη Μαρέβα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X