Επιλογές

Στον εισαγγελέα στέλεχος της ΝΔ μετά την χυδαία ανάρτησή του για την Ελένη Τοπαλούδη

Στον εισαγγελέα στέλεχος της ΝΔ μετά την χυδαία ανάρτησή του για την Ελένη Τοπαλούδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον Εισαγγελέα έχει οδηγηθεί ο υποψήφιος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ρόδο με την ΝΔ, -όπως ανέφερε και ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ-, που έκανε χυδαίες αναρτήσεις και σχόλια για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν χθες στην Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο εν λόγω άντρας φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα, που μεταξύ άλλων, προχώρησαν σε εμετικές αναρτήσεις στο προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μέσα όχι μόνο από το προφίλ του, αλλά και ένα fake.

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος», είχε γράψει στο facebook.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας φαίνεται να ήταν υποψήφιος στην περιοχή Αρχάγγελοι, της Ρόδου, όπου και πήγαινε σχολείο ο ένας εκ των δραστών και πιο συγκεκριμένα ο 21χρονος Ροδίτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=FlWZZrAApPY

Από την πλευρά του, ο πολιτευτής του κόμματος της ΝΔ από τη Ρόδο, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Μαζί σου», υποστήριξε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται.

Δημοσιογράφος: Έχετε κάνει μία ανάρτηση στο facebook…
Πολιτευτής: Καμία σχέση. Αυτή την έχει φτιάξει ένα site.
Δημοσιογράφος: Δεν είναι δική σας αυτή η ανάρτηση;
Πολιτευτής: Όχι, δεν αντιπροσωπεύει την άποψή μου. Σας μιλάω τώρα ειλικρινά.

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τα υβριστικά σχόλια για την νεκρή κοπέλα, ο ίδιος σχολιάζει.

«Ξέρετε γιατί έχει προκύψει. Γιατί δε μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν γράψει τα αρχικά post, τα σχόλια, οπότε πρέπει να ρίξουμε κάποιον στα λιοντάρια… Έτσι όπως όλοι έχουν θέσει θέμα fake news, έτσι έθεσα κι εγώ. Τίποτα παραπάνω.»

Στη συνέχεια, ο ίδιος διέκοψε βιαστικά τη συνομιλία, λέγοντας ότι βρίσκεται στον εισαγγελέα, χωρίς να διευκρινίζει το γιατί.

Για τα υβριστικά σχόλια σε βάρος της 21χρονης Ελένης που έκαναν την εμφάνισή τους αυτές τις ημέρες, είχε μιλήσει και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αλέξης Κούγιας. «Έχουμε χρόνο να βρούμε την άκρη με όλους. Και με αυτούς τους βρωμιάρηδες που βεβήλωσαν τη μνήμη του θύματος» είπε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X