Επιλογές

Συγκλονιστική καταγγελία για τον καθηγητή που έπαιρνε μίζες και…ροζ ανταλλάγματα

Συγκλονιστική καταγγελία για τον καθηγητή που έπαιρνε μίζες και…ροζ ανταλλάγματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι απίστευτο το θράσος του καθηγητή που έπαιρνε φακελάκια από φοιτητές και ζητούσε ροζ ανταλλάγματα από φοιτήτριες για να τους περάσει.Το σκάνδαλο στο ΤΕΙ Σερρών έχει προκαλέσει σάλο.

Την αθλιότητα του καθηγητή αποκαλύπτει καταγγελία από το 2012. Ο καθηγητής επί πέντε χρόνια δεν τον βαθμολογούσε σωστά μέχρι που απελπίστηκε του έδωσε 1.200 ευρώ και έτσι πήρε το πτυχίο του. Η καταγγελία είχε γίνει στο γνωστό ιστότοπο edosafakelaki.org γ.

Η καταγγελία του φοιτητή:

«Η γνωστή ιστορία του καθηγητή που σίγουρα γνωρίζει η Ελλάδα. Είναι ένας καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Σερρών, που θέλει από τους φοιτητές να του κάνουν ένα μικρό “χρηματικό” δωράκι ( το 1/4 του μισθού του υποθέτω). Είμαι φοιτητής επι 9 χρόνια…ΓΙΑΤΙ??? Στο 4ο έτος κατάφερα να περάσω όλα τα μαθήματα εκτός από ένα!!!. Έλεγα μέσα μου “ένα μάθημα μου έμεινε!! θα το διαβάσω ένα εξάμηνο και θα το περάσω”. Σε κάθε εξεταστική έδινα το μάθημα μου, αλλά…..με έκοβε. Γιατί? Επειδή δεν του έδωσα το φακελάκι του. προσπάθησα μήπως …μήπως και καταφέρω να το βγάλω αλλά….μάταιη η προσπάθεια. Ζήτησα αναβαθμολόγηση του γραπτού μου αλλά μου είπε με ένα πολύ κρύο ύφος….. ότι και να κάνεις…. θα κοπείς. Μετά από 5 χρόνια, έχοντας δώσει για πολλοστή φορά, πέρασα με φακελάκι των 1200€! Δυστυχώς φέτος δεν θα βάλουμε πετρέλαιο…»

Από φοιτήτρια δεν ζήτησε λεφτά, αλλά «με κάλεσε στο γραφείο του, μου είπε πως θα πρέπει να περάσουμε ένα βράδυ μαζί. Μου πρότεινε αν ήθελα να πάμε για ένα ποτό πρώτα και μετά βλέπουμε, είπε, τι θα γίνει με το μάθημα», ήταν μαρτυρία φοιτήτριας που μίλησε στον ΑΝΤ1.

Ο καθηγητής συνελήφθη κατηγορούμενος για δωροληψία. Ως άμεσοι συνεργοί του συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου της ίδιας πόλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X