Fragilemag

Ο περιζήτητος Άνταμ Ντράιβερ

Ο περιζήτητος Άνταμ Ντράιβερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άνταμ Ντράιβερ. Ο ηθοποιός με την παράξενη ηρεμία στο πρόσωπο γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1983. Η καριέρα του έχει σταθερή ανοδική πορεία. Όλοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Ο ίδιος άνθρωπος που, όταν οι κάμερες σβήνουν φαντάζει ιδιαίτερα απομονωμένος και κλειστός, αποτελεί μια μυστηριώδη φιγούρα. Ακολουθούν δέκα λιγότερο γνωστά πράγματα για εκείνον.

10. Απροσάρμοστος έφηβος
Ο Άνταμ Ντράιβερ περιγράφει τον εαυτό του ως «απροσάρμοστο» στα νεανικά του χρόνια. Μη έχοντας πολύ υπομονή ή επιθυμία να συμμετάσχει σε εξωσχολικές δραστηριότητες, διασκέδαζε προκαλώντας προβλήματα. Λέει ότι ανέβαινε σε δεξαμενές νερού και έκανε ποδήλατο μόνος στους δρόμους της μικρής πόλης του. Δεν του ήταν δύσκολο να ξεκινήσει φασαρίες, αν και ακούγοντας τον ίδιο να τις περιγράφει, σκοπός του ήταν να προσδώσει στη ζωή του μία ένταση παρά να προκαλέσει μία καταστροφή.

9. Στρατός
Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο το 2001, ο Ντράιβερ δεν ήταν σίγουρος για τα επόμενα βήματά του στη ζωή. Επηρεάστηκε πολύ από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον. Σε απάντηση, εντάχθηκε στο Σώμα Πεζοναυτών.

8. Πυγμαχία
Στα νεανικά του χρόνια μαζί με φίλους του δημιούργησαν το δικό τους Fight Club. Αυτό συνέβη στις τελευταίες τάξεις του Λυκείου, μετά το ντεμπούτο της ταινίας Fight Club το 1999. Με τη σωματοδομή του, ο Ντράιβερ χωρίς αμφιβολία θα ήταν ένας εξαιρετικός πυγμάχος.

7. Μυστικός γιος
Ο ηθοποιός και η σύντροφός του, Τζόαν Τάκερ, είναι πολύ διακριτικοί με την προσωπική τους ζωή κρατώντας την όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έκρυψαν με επιτυχία τη γέννηση του μοναχοπαιδιού τους από τους παπαράτσι για δύο ολόκληρα χρόνια. Ο Ντράιβερ περιγράφει το γεγονός ως «στρατιωτική επιχείρηση». Η ύπαρξη του αγοριού αποκαλύφθηκε μόνο όταν η αδερφή της Tάκερ δημοσίευσε κατά λάθος μια φωτογραφία του παιδιού στο Instagram.

6. Δεύτερες Ευκαιρίες
Μετά την αποφοίτησή του το 2001, η πρώτη προσπάθεια του Ντράιβερ στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση ήταν να περάσει από οντισιόν στο Julliard School στη Νέα Υόρκη. Η πρώτη του προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Η απόρριψη τον οδήγησε να καταταγεί στο στρατό. Αφού τελείωσαν οι ημέρες υπηρεσίας του, παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης για ένα χρόνο πριν ξαναπεράσει από οντισιόν για μια θέση στη σχολή. Η δεύτερη φορά στέφθηκε με επιτυχία για εκείνον και έγινε δεκτός στη διάσημη δραματική σχολή.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X