Fragilemag

TÁR – Η επιστροφή της Κέιτ Μπλάνσετ

TÁR – Η επιστροφή της Κέιτ Μπλάνσετ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σκεφτείτε ένα δύσκολο ρόλο. Τον πιο δύσκολο. Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι εκεί να τον ερμηνεύσει. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να τα καταφέρει παντού.  Στο TÁR η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι η Λύδια Ταρ. Μια πρωτοποριακή μαέστρος που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Η ταινία θ’ αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 9 Φεβρουαρίου.

Ο σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης Τοντ Φιλντ μας παρουσιάζει μια γυναίκα αφοσιωμένη στην παραγωγή τέχνης, ταγμένη στην πρωτοπορία. Η Ταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την πολυαναμενόμενη ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή.

Tο «Ταρ» επικεντρώνεται στην ιστορία της παγκοσμίου φήμης μουσικού Λίντια Ταρ (Μπλάνσετ). Μόλις λίγες μέρες πριν από την ηχογράφηση συμφωνικού έργου που θα εκτινάξει την καριέρα της. Και ένω όλα μοιάζουν να έχουν πάρει τη μορφή που θέλει να τους δώσει η Λίντια, η εξάχρονη, υιοθετημένη, με καταγωγή από τη Συρία, κόρη της Πέτρα, θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X